Het recept voor succes
begint bij het juiste
kassasysteem

Waarom kiezen voor een upgrade
van jouw restaurant POS kassasysteem?

Een vooruitstrevend Restaurant kassasysteem in de cloud zorgt ervoor dat je jouw horecazaak beter kunt managen en optimaliseren. Altijd toegang tot jouw restaurant, ook al ben je er niet. Een 5-sterrenbeoordeling van je gasten? Het begint altijd bij een gestroomlijnd restaurant.

Management tools

Eenvoudig bestellingen opnemen

Uitgebreide rapportage

IJzersterke beveiliging

We hebben meerdere opties doorgenomen, maar Lightspeed was natuurlijk de meest logische keuze.

- Marcus Eisenmann, manager bij Le PickupDe beste gastervaring

Een geadvanceerde horeca kassa in de cloud verbetert de workflow, maar ook je personeel. Van ervaren productkennis en efficiënt bestelproces tot verbeterde communicatie tussen bediening en keuken, jouw team heeft alle benodigdheden in huis waardoor gasten graag terug zullen komen.


Manage jouw totale bedrijf
vanuit waar dan ook

Flexibele technologie

Of je nu je menu wilt updaten of je wijnkaart, of checken of je genoeg personeel of ingrediënten op voorraad hebt, jouw bedrijfsgegevens zijn altijd real-time inzichtelijk. Bekijk de data waar jij dat wilt: thuis, op de zaak of onderweg.


Stroomlijn je werkwijze

Werk als een team

In een restaurant of bar ben je afhankelijk van goede communicatie. Je wilt voorkomen dat personeel telkens op en neer loopt van keuken en bar naar tafel en balie. Onze horeca kassa biedt een directe link tussen bediening en keuken, zodat je hele restaurant of bar samenwerkt als één geheel.

Neem overal bestellingen op

Geef je personeel een iPad of iPhone in handen, zodat zij de vrijheid hebben om overal hun kassa mee te nemen. Of dit nu op het terras is, aan de bar, in de VIP-ruimte, aan de balie of aan tafel je hoeft nooit meer bestelling op te schrijven of te onthouden, dat doet onze kassa voor jouw.

Technische ondersteuning

We kunnen je helpen opstarten — en wanneer je groeit, zijn we altijd beschikbaar voor tips en advies. Ons klantenservice is bereikbaar per live chat, telefoon of e-mail.

24/7

24/7 Support

Wij bieden persoonlijke trainingssessies (onboarding) en werken samen met meer dan 150 partners om jouw te helpen bij het managen van jouw bedrijf mocht je op moeilijkheden stuitten.