
Download de whitepaper gratis
Haal je het meeste uit elk uur dat jouw restaurant open is? Gebruik je de juiste technologie om jouw gasten te helpen?
Van de juiste hoeveelheid personeel tot het verschillende gerechten op verschillende tijden, we hebben onderzocht hoe je met jouw restaurant of café meer winst maakt.

1. Optimaliseren van werkstromen
Het onder de loep nemen van processen in het eetgedeelte en achter de toonbank en de keuken is één van de eerste dingen die elke restauranthouder moet doen bij het inventariseren van de tafelomzet.

2. Efficiënt gebruik van beschikbare ruimte
Het is belangrijk om de indeling van uw restaurant goed te onderzoeken. Een reële inschatting de behoefte aan tafels en indeling zorgt ervoor dat je de beschikbare ruimte optimaal gebruikt en zoveel mogelijk mensen een zitplaats kunt aanbieden.
Het juiste kassasysteem
voor uw bedrijf
Of u nu één restaurant heeft of een keten, het iPad kassasysteem van Lightspeed is ontwikkeld om u te laten groeien. Kies uw type horeca onderneming en ontdek waarom wij de beste keus zijn.

3. Mobiele technologie
De beschikbare technologie voor restaurants tegenwoordig zorgt niet alleen voor een vermindering in tijd die jouw gasten zittend aan hun tafel doorbrengen, maar ook voor een betere klantenservice en algehele tevredenheid. Dankzij mobiele POS-technologie kunnen obers direct met de keuken of bar communiceren en klantenbestellingen al doorsturen voordat zij de desbetreffende tafels verlaten hebben.

4. Laat je menu voor jou werken
De winstgevendheid van tafels valt niet te verbeteren zonder het menu goed onder de loep te nemen. Je menu is een belangrijke factor in hoe lucratief jouw restaurant zal zijn.
Meer weten over hoe je het meest winstgevende menu maakt? Lees op deze pagina wat belangrijk is bij het ontwerp van een goed menu.

5. Verbeteren van het bezoekersverkeer in rustige periodes
Rustige perioden kunnen echt je totale omzet naar beneden halen – lege zitplaatsen zijn niet goed voor jouw portemonnee. Het naar binnen halen van klanten tijdens rustigere perioden vraagt om de nodige creativiteit, maar als het goed wordt uitgevoerd kan het een enorme impact op jouw eindresultaat hebben.

Meer informatie over deze 5 manieren?
Lees de whitepaper ‘5 manieren om lage tafelomzet en de winstgevendheid van jouw restaurant te verbeteren’ om meer te weten te komen over hoe jouw restaurant kan laten opbloeien.