Een kassasysteem om je golfbaan te runnen

Het runnen van een golfbaan is niet gemakkelijk, met complexe Excel-sheets, verouderde kassa's, en klanten die een baan reserveren terwijl andere klanten een aankoop doen in de pro-shop... Lightspeed en Chronogolf bieden golfbanen een nieuwe manier van controle op hoogniveau via een geïntegreerd, cloud-gebaseerd kassasysteem en planoplossing.

10 manieren hoe onze golfbaanoplossing
nieuw leven in je bedrijf kan blazen.

Golf ball in patch of grass

1. Een volledige golfbaan managementoplossing

De geïntegreerde oplossing van Lightspeed en Chronogolf helpt je bij het bouwen, beheren en groeien van je bedrijf. Denk aan het beheren van de voorraad van je pro-shop, het verkopen, het genereren van zakelijke rapporten, het boeken van tee-times en het onderhouden van klantprofielen.

2. Altijd en overal toegang

Je kunt altijd inloggen op het Cloud gebaseerde systeem. Beheer je bedrijf vanuit het clubhuis, vanaf de golfbaan of gemakkelijk vanuit je eigen huis op je laptop of tablet. Zorg ervoor dat je altijd weet wat er gebeurt en je onmiddellijk beslissingen kunt nemen wanneer er om je hulp gevraagd wordt.

LIghtspeed Retail processing payment

3. Een geweldige oplossing voor een betaalbare prijs

Geen server kosten en gratis installaties en ondersteuning. Profiteer van een totaaloplossing voor een klein maandelijkse bedrag.

Golf ball going into hole

4. Efficiënt tee-sheet beheer

Met een onbeperkt aantal type gebruikers en toegangsrechten, vereenvoudigt het systeem van Lightspeed en Chronogolf jouw tee-sheet management. Maak zoveel categorieën als nodig, versleep groepen naar andere tijden of banen en plan tee-tijden in een handomdraai. Koppel dit alles met je kassasysteem voor een eenvoudige betaling en facturering.

Lightspeed Retail capabilities with Cronogolf

5. Golfers kunnen tee-tijden direct boeken op je website

Stroomlijn je werkzaamheden, doordat golfers tee-tijden kunnen reserveren, andere leden kunnen uitnodigen, scores kunnen bijhouden en direct hun handicap kunnen berekenen vanaf jouw website. Ons online reserveringssysteem maakt toernooien en competities gemakkelijk.

Lightspeed Retail is ideally suited for a golfing retail business

6. Je pro-shop kan ook een webshop zijn

Klanten kunnen artikelen zoeken en wedstrijden van te voren online boeken. Ze kunnen online betalen of betalen wanneer ze inchecken in de pro-shop. En omdat het allemaal in één systeem is, is je voorraad en rapportage altijd up-to-date.

There are many ways that Lightspeed Retail could be used for your golfing business

7. Real-time inzicht in de verkoop, voorraadbeheer en prestaties

Maak winstgevende en zakelijke beslissingen door inzicht in de bezettingsgraad van cursussen en de inkomsten per type speler. Hou ten alle tijden de vinger aan de pols in je bedrijf.

Golf equipment

8. Volg de gewoontes van je golfers

Weten wanneer en hoe je klanten geld uitgeven is precies de data die je wilt hebben.
Voor het verzamelen van hun handicap-score en het managen van no-shows zijn onze ingebouwde CRM-mogelijkheden onmisbaar voor jou.

Golf ball on the edge of the green

9. Moedig terugkerende uitgaven aan met last-minute kortingen

Trek nieuwe spelers aan met korting op bepaalde onderbezette dagen en baantijden. Met onze online tools kan je op het laatste moment openstaande tijdvakken opvullen en gemakkelijk prijzen aanpassen om te zorgen voor een volgeboekte baan.

Golfing accessories with glass of white wine

10. Betalen op rekening voor clubleden

Door Lightspeed Restaurant toe te voegen aan je pakket, worden de activiteiten gearrangeerd tot een volledig geïntegreerd platform in de Cloud. Golfers kunnen online reserveren, aankopen doen bij de pro-shop en een rekening openen bij het bestellen van eten.

''Elk deel van Lightspeed is een verbetering ten opzichte van wat ons vorige systeem in staat was om te doen.''

Tyler MacEachern, Directeur
Greensmere Golf Club
Lightspeed Retail Klant

Probeer gratis Lightspeed Retail

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).
error
Minimaal 10 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .