Verkoop meer met
een iPad kassasoftware

Een krachtig en gemakkelijke management tool voor je winkel

8 Manieren waarop onze kassa software jouw winkel succesvol maakt

1. Flexibele technologie

Ons retail kassasysteem is een Cloud-gebaseerde oplossing waartoe je overal toegang hebt, in de winkel en onderweg. Al jouw belangrijke gegevens zijn veilig opgeslagen.

2. Directe verkoopexpertise

Toegang tot voorraadinformatie, productdetails en aanbevolen artikelen. Plan je retail strategie met de informatie verkregen uit je kassasoftware om het meeste uit je verkoop te halen.

Start je gratis proefperiode
 • 3. Klantloyaliteit

  Maak klantprofielen aan in je kassasysteem waarin de aankoopgeschiedenis, contactinformatie en aangepaste notities van je klanten staan. Zorg ervoor dat ieder winkelbezoek uniek en afgestemd op de klant is.

 • 4. Betaaloplossingen

  Het accepteren van contant geld en (contactloze) pinbetalingen is natuurlijk vanzelfsprekend. Lightspeed biedt daarnaast, als een alles-in-een oplossing, ook de mogelijkheid om winkeltegoeden en cadeaukaarten te verstrekken.

5. Mobiele applicatie

Door een mobielvriendelijke applicatie kan jouw personeel nog beter verkopen. Rust ze uit met de juiste informatie over producten, voorraad en veilige betalingen. Door de flexibele iPads hoeven ze nooit meer bij een klant weg te lopen.

Praat met een expert
 • 6. Draadloze hardware

  Houd de iPad draagbaar door een draadloze kassalade, barcode scanner en bon printer te gebruiken. Een iPad kassasysteem met draadloze mogelijkheden is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken.

 • 7. Ingebouwde rapportage

  Meet en plan je verkoopstrategie op de juiste manier, met echte data. Kom erachter welke producten het beste verkopen, het meest winstgevend zijn, wat de prestaties zijn van je personeel en nog veel meer!

8. Een krachtig merk

Customize je kassasysteem zodat het past bij het imago van je winkel(s). Upload je logo en verander de achtergrond van je iPad voor de ultieme verkoopervaring.

Praat met een specialist

14 dagen gratis uitproberen

Probeer alle functies uit en voeg onbeperkt gebruikers toe. Een creditcard is niet nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 8 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .