Centrale Bergham

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2015

Het quick-service kassasysteem dat je snelheid bijhoudt

Een kassasysteem dat jou helpt klanten snel te bedienen en je beloftes waar te maken.

Centrale Bergham

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2015

Snel bestellingen opnemen en personeel inwerken

Verhoog het tempo

Snel bestellingen opnemen en personeel inwerken

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Lightspeed Restaurant kunnen medewerkers in no-time met het kassasysteem overweg. Nieuwe medewerkers zijn snel ingewerkt en kunnen binnen een uur zelfstandig aan de slag. Dát is efficiëntie.

We zijn heel content met het Self Order Menu. Het is heel gemakkelijk, ook naar onze klanten toe. We hebben hierdoor minder personeel nodig – een terras van 50 man kunnen we met twee personen aan. Het systeem kan suggesties doen en we hoeven geen menukaarten meer te drukken. We kunnen snel gerechten verwijderen of toevoegen. Aangezien we elke vier weken van kaart wisselen, is dat een groot pluspunt.
Moreno Adriaenssens Moreno Adriaenssens
Beheer alles vanuit één plek

Meerdere locaties

Beheer alles vanuit één plek

Maak menuwijzigingen met een druk op de knop effectief voor alle vestigingen, bekijk de dagomzet van het gehele bedrijf en houd de prestaties van het personeel goed in de gaten - zelfs wanneer je niet in de zaak bent.

Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel onder één dak te beheren wat orde en rust in de gezonde chaos geeft.
Gerrit Jan Witzel Gerrit Jan Witzel
Laat gasten zelf bestellen

Self-Order Menu

Laat gasten zelf bestellen

Met het Self-Order Menu van Lightspeed verminder je wachtrijen aanzienlijk. Gasten voeren hun bestellingen via de iPad-stand in en sturen het meteen door naar de keuken. Snel, foutloos en goed voor de omzet.

Wij zijn echt een thuis voor onze gasten. Daarom moeten gasten niet alleen zelf kunnen bestellen, maar ook zelf op kamer kunnen boeken en vervolgens bij de chef een eigen gerecht op kunnen halen.
Elisabeth Rubner Elisabeth Rubner

Overtuig jezelf

Test ons kassasysteem 14 dagen gratis.