La Ferme Blanche d'Asie

La Ferme Blanche d’Asie is één van de beste Aziatische restaurant in België. Je kunt er terecht voor een snelle lunch met je collega’s, een romantisch diner met je geliefde of een gigantisch familiefeest vieren, er staat altijd iets voor jou op het menu. De chef houdt niet van beperkingen en bereidt zowel Aziatische als Europese gerechten. Toen restaurant La Ferme Blanche d'Asie het Self-Order Menu van Lightspeed begon te gebruiken, daalden de arbeidskosten en verhoogde de omzet.

Elk detail telt

Elk detail telt

Het serveren van hoogwaardige gerechten en het bieden van kwalitatieve service kan als vanzelfsprekend ervaren worden door de gasten die aan tafel zitten en niet zien wat er achter de schermen gebeurt. Ondertussen in de keuken, speelt het hele team een rol in het bieden van de beste culinaire ervaring. Timing, verse ingrediënten, vriendelijke serveerders, er is geen ruimte voor fouten en elk detail telt.

La Ferme Blanche d’Asie is altijd al toonaangevend geweest, dus toen Lightspeed’s Self-Order Menu app beschikbaar was, zagen zij meteen in wat dit voor hun gasten kon betekenen. Want de beste service is service op de achtergrond dat niet stoort, maar er wel is.

“We hebben niet veel bediening nodig om goede service te verlenen.”

- Ding Zhong Zhang, eigenaar van La Ferme Blanche d’Asie

Self-Order Menu

Self-Order Menu

Met het Self-Order Menu, kunnen gasten van La Ferme Blanche d’Asie hun bestelling plaatsen wanneer ze dat willen, direct van de iPad op hun tafel. Dit is een omslag. Je kent de gezegde “Niemand kent jezelf beter dan jij.” Het Self-Order Menu gaat over de vrijheid om je eigen keuzes te maken en toch in service niks tekort te komen.

Door gasten precies te laten aangeven wat ze willen en dit automatisch door te geven aan de keuken, heeft La Ferme Blanche ervoor gezorgd de bestellingen snel en foutloos uitgeserveerd worden. Gasten kunnen tevens meer bestellen zonder te hoeven wachten tot iemand hen komt helpen. Eén tik op het scherm en het drankje is onderweg.

La Ferme Blanche d'Asie

Wanneer de manier van dineren zich ontwikkelt, dan kan de service niet achterblijven. La Ferme Blanche heeft technologie omarmt, wat de restaurantbeleving heeft verbeterd. Minder fouten, meer efficiëntie, meer bestellingen en een groot succes.
Namen, België

Laat het meest flexibele POS kassasysteem voor jou werken.