QO - powered by Lightspeed since 2017

QO

Het QO hotel staat voor duurzaam en betrokken reizen. Zonder ook maar iets in te leveren op luxe en comfort, staat milieuvriendelijkheid en bewust design hoog in het vaandel. Deze invloeden zijn ook duidelijk terug te vinden op de kaart van hotel restaurant Persijn en rooftop bar Juniper & Kin.

QO

Type onderneming

Fine Dining

Producten

Lightspeed Restaurant

Integraties

Annoncer

Locatie

Amsterdam, Nederland

Dutch - local - Cuisine

Het hart van het QO hotel is Persijn, een all-day restaurant waarvan de keuken is ingericht volgens de principes van ‘Dutch Cuisine’. Het concept van Dutch Cuisine sluit door de focus op lokale, duurzame seizoensproducten dan ook goed aan bij de gedachte achter het QO hotel: hier draait het om transparantie in herkomst, die soms lokaler is dan je denkt. Zo vind je op het dak van het hotel een kas, waarin een deel van de gebruikte kruiden en groenten wordt verbouwd.

Pionier van duurzaamheid

Waar Dutch Cuisine de hoofdrol speelt, vind je Luc Kusters. Deze pionier voor de Nederlandse keuken heeft als ‘consulting chef’ de kaart van zowel restaurant Persijn als rooftop bar Juniper & Kin ingericht. Naast het waarborgen van de duurzaamheid in het QO hotel vormt hij zelf een dagelijks voorbeeld voor de beweging in Bolenius - zijn sterrenrestaurant mét moestuin op de Zuidas.

Meet The Chef

Luc Kusters maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveer. Bekijk hier de aflevering met Luc Kusters ‘The Innovator' en krijg een inkijk in de wereld van deze sterrenchef.

Het kassasysteem voor een optimale service