QO

Amsterdam

Het QO hotel staat voor duurzaam en betrokken reizen. Zonder ook maar iets in te leveren op luxe en comfort, staat milieuvriendelijkheid en bewust design hoog in het vaandel.

Dutch - local - Cuisine

Het hart van het QO hotel is Persijn, een all-day restaurant waarvan de keuken volledig is ingericht volgens de principes van ‘Dutch Cuisine’. Het concept van Dutch Cuisine sluit door de focus op lokale, duurzame seizoensproducten dan ook heel goed aan bij de gedachte achter het QO hotel. Het draait allemaal om transparantie in herkomst, die soms lokaler is dan je denkt: op het dak van het hotel vind je een kas, waarin een deel van de gebruikte kruiden en groenten wordt verbouwd.

Restaurant Persijn functioneert circulair, met een grote rol voor seizoensgroenten - van lokale leveranciers of direct geoogst uit de kas op het dak.
NRC 2018

Meet The Chef

Luc Kusters maakt deel uit van de online miniserie Meet The Chef. Zes topchefs vertellen over hun passie, inspiratie en drijfveer. Bekijk hier de aflevering met Luc Kusters en krijg een inkijk in het werk van deze sterrenchef.

Mijn stijl staat voor het herontdekken van de Nederlandse keuken. We lijken die een beetje te zijn vergeten, terwijl er een hoop goeds uit onze eigen grond komt!
Luc Kusters

Pionier van duurzaamheid

Waar Dutch Cuisine de hoofdrol speelt, vind je Luc Kusters. Deze pionier voor de Nederlandse keuken heeft als ‘consulting chef’ de kaart van zowel Persijn als de rooftop bar Juniper & Kin ingericht. Naast het waarborgen van de duurzaamheid in het QO hotel vormt hij zelf een dagelijks voorbeeld voor de beweging in Bolenius - zijn sterrenrestaurant mét moestuin op de Zuidas.

Denk aan een klassieke stamppot, maar geherinterpreteerd. Ook geven we de producten van Nederlandse, lokale, boeren voorrang.
Luc Kusters

14 dagen gratis proefperiode

Probeer alle features uit, voeg ongelimiteerd gebruikers toe, geen creditcard vereist.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 8 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .