Lightspeed eCommerce
voor ING klanten

Creëer een professionele webshop met slim voorraadbeheer, verkooprapporten, klantgegevens, marketing, en nog veel meer.

Lightspeed eCommerce<br>voor ING klanten
SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Het platform geeft je toegang tot 200+ SEO technieken.

Import/export-tool

Import/export-tool

Gebruik .CSV- of .XLS-bestanden om je producten te importeren.

Gratis onboarding

Gratis onboarding

Gratis onboarding-sessie met één van onze medewerkers.

Mogelijkheid tot blog

Mogelijkheid tot blog

Goede content helpt met een goede ranking.

Speciaal voor klanten van de ING hebben wij een samenwerking met Lightspeed waar je snel en gemakkelijk offline en online producten kunt verkopen.

Als klant van de ING is het nu mogelijk om te starten met een gratis periode van 14 dagen om het te testen en 3 maanden gratis te ontvangen bij de keuze voor een 1 jarige samenwerking.

Geef je webshop de uitstraling die het verdient

Geef je webshop de uitstraling die het verdient

Met ondersteuning van Lightspeed is het heel makkelijk om de webshop zelf op te zetten. Mocht je geen tijd hebben voor de opzet, niet getreurd het is daarnaast ook mogelijk om het bouwen van de webshop uit te besteden.

Speciaal voor de ING klant hebben wij daarop een design pakket samengesteld (t.w.v. €500 i.pv. €1500) waarbij dit gedeelte voor je ontzorgd wordt.

Hiervoor krijg je onder andere een logo, banners, een professionele pagina indeling, en wordt er gekeken naar de kleurinstellingen. Allemaal met gebruik van Theme Gibbon, Theme Mandrill en/of Theme Baboon.

Op het gebied van content wordt je website verdeeld in categorieën, en worden alle (300+) relevante thema instellingen en -functies voor je nagekeken.

Ontdek wat Lightspeed voor jouw onderneming kan betekenen.

Een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Lightspeed werkt samen met ING en Payvision om een passende zakelijke oplossing te vinden voor jouw webshop. Samen bieden we je de tools om de perfecte online verkoopomgeving te creëren

Speciaal voor ING klanten met een zakelijke rekening. Alleen geldig in combinatie met een online betaaloplossing van Payvision.