Word nu Lightspeed Expert

Onze filosofie:

"Wij zijn dit bedrijf gestart omdat wij niet tevreden waren met de status quo. Dat zou jij ook niet moeten zijn. Het is niet voldoende om transacties te voltooien en bonnen te printen. Onze producten zijn gebouwd om jouw werk makkelijker te maken en je klanten en gasten blijer te maken.
Dat is de filosofie die je in alles wat wij doen terug kunt zien."
- Dax Dasilva, CEO

Dus wat houdt ons programma in?

Dus wat houdt ons programma in?

Over de jaren hebben wij als aanbieder van ‘s werelds snelst groeiende Omnichannel systeem een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare partnerships. Onze Lightspeed Experts. Jij kunt nu ook deel uit maken van ons alsmaar groeiende netwerk en bijdragen aan onze missie om steden weer tot leven te brengen!

Als Lightspeed Expert maak je gebruik van je eigen kwaliteiten en netwerk om je steentje bij te dragen. Dit kan als Reseller of Implementatie Expert. Natuurlijk staan wij ook voor je klaar om je met onze kennis en voorzieningen te ondersteunen.
Op deze manier gaan we een partnership aan waar beide partijen elkaar ondersteunen in sales, groei en kennis.

Wij investeren in partnerships

Wij investeren in partnerships

Partners bieden wij de juiste uitgebreide ondersteuning om hun bedrijf te laten groeien en Lightspeed Expert te worden. Zodat je klanten precies de goede totaaloplossing kunnen ontvangen om hun organisatie tot een groot succes te maken. Zie hier de 6 elementen waarin je op ons kan rekenen.

Word Lightspeed Expert in 4 simpele stappen:

Word Lightspeed Expert in 4 simpele stappen:

  1. Meld je aan als Expert
  2. Certificeer jezelf
  3. Start met verkopen
  4. Ontvang je commissie
Wat kun je verdienen?

Wat kun je verdienen?

Als Lightspeed expert zijn er verschillende voordelen voor jouw organisatie! Het Lightspeed Expert programma is verdeeld in 4 tier niveau’s, op basis waarvan je commissies ontvangt. Lightspeed groeit samen met haar klanten én samen met haar Experts.

  • Verdien 10-35% commissie op sales en implementaties
  • Schaalbaar commissieplan op basis van tiers
  • Netwerken op Lightspeed Expert events
  • Toegang tot uitgebreide Lightspeed resources

Bekijk hier wat je kunt verdienen

en meld je direct aan als Lightspeed Expert.