Witte kassa: Heeft u al een blackbox voor uw kassasysteem?

Witte kassa: Heeft u al een blackbox voor uw kassasysteem?
Guide
Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).
error
error

De Federale Overheidsdienst Financiën heeft er echt werk van gemaakt: er wordt flink gecontroleerd op de implementatie van het Geregistreerd Kassasysteem (GKS), ook wel bekend als witte kassa. Maar wat houdt het Geregistreerd Kassasysteem precies in? Is het voor elke restauranthouder verplicht of zijn er uitzonderingen? Hoe ga ik te werk en hoe zit het met controles, boetes en kosten?

Als specialist in kassasystemen beschikt Lightspeed over een geregistreerd kassasysteem met certificaat (witte kassa), waardoor u uw zaak beter kan beheren. Wij helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem inclusief blackbox, zodat ook u beschikt over een witte kassa. Download onze gratis whitepaper voor meer informatie.

Download de “witte kassa” whitepaper gratis