A/B testen en optimalisatie

De enige manier om zeker te weten dat je de juiste beslissingen neemt.

A/B testen is eenvoudiger met Lightspeed

Met een A/B test kun je eenvoudig zien wat de impact is van een wijziging op een pagina in jouw webshop. Zo kun je bijvoorbeeld zien of een knop met een oranje kleur tot meer verkopen leidt dan een knop met een groene kleur.
De software zorgt er vervolgens voor dat de ongewijzigde pagina (met een groene kleur) en de nieuwe pagina (met een oranje kleur) even vaak en willekeurig getoond worden aan jouw bezoekers. De pagina met de meeste conversies ‘wint’ en kan vervolgens als standaardpagina worden ingesteld.

A/B testen met Lightspeed

Wanneer je een A/B test voor je Lightspeed webshop wilt uitvoeren, kun je gebruikmaken van de app van Visual Website Optimizer . Bovendien kun je bij Lightspeed verschillende checkout modules voor jouw webshop A/B-testen. Op onze prijzenpagina kun je zien of dit ook mogelijk is voor jouw pakket.

Test uw checkout modules
Bij Lightspeed kun je kiezen uit verschillende checkout modules, zoals de one page checkout, de one step checkout en de multi step checkout. Bovendien kun je deze checkout module eenvoudig A/B testen, zodat je de meest effectieve kunt behouden.

Test jouw content
Werken oranje bestelknoppen nu beter dan groene? En werken bulletpoints beter dan lopende teksten? Met de app van Visual Website Optimizer kun je het eenvoudig A/B testen.

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .