Grip op je data, je voorraad en je personeel. Met onze cloud-based iPad kassa.

Hét kassasysteem voor de horeca

Lightspeed Restaurant is een gecertificeerd betrouwbaar afrekensysteem.
Lightspeed Restaurant is een gecertificeerd betrouwbaar afrekensysteem.
Meer informatie

Lightspeed Restaurant is geen standaard kassasysteem.
Het is een alles-in-één horeca management systeem in de Cloud. Het helpt ondernemers opstarten, onderhouden en groeien. Het biedt een consistente kwalitatieve ervaring voor jouw gasten. Van efficient bestellingen opnemen aan tafel en personeelsmanagement tot rapportage en boekhouding, ons POS kassasysteem voor restaurants, cafés en hotels biedt je alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming te runnen. Geschikt voor zowel eenmanszaken als ketens.

Management

Management

 • Ontwerp een menu dat een lust is voor het oog, deel deze op verschillende locaties en update het instant vanaf de werkvloer, thuis of onderweg.
 • Run je horecazaak efficiënt met een workflow waarbij je voldoende mankracht hebt tijdens piekuren en zowel shifts als performance kunt bijhouden vanuit één plek.
 • Maak aanpassingen tijdens het gebruik van de iPad kassa om het systeem af te stemmen op jouw persoonlijke ervaring; van tafelindeling tot het splitten van rekeningen. Wat je gasten ook van je vragen, het gaat gemakkelijk.
 • Bepaal precies wat jouw werknemer te zien krijgt en wat zij kunnen aanpassen met behulp van uitgebreide gebruikersinstellingen.
Meer informatie
iPad kassa

iPad kassa

 • Versnel de leercurve door apparaten in te zetten die ze al kennen. Grote kans dat jouw personeel al weet hoe je een iPad bedient.
 • Een iPad kassa in de cloud maakt jouw bediening een stuk mobieler, zo kunnen ze op elke plek met de gast bestellingen opnemen en betalingen verwerken.
 • Versnel wachttijden en verhoog de omzet per tafel met een systeem dat bekend staat voor het optimaliseren van het bestel- en betaalproces in elk restaurant.
 • Met een iPad in de hand, heeft de bediening directe toegang tot het menu, zodat ze lastige vragen over het gerecht of de wijn gemakkelijk kunnen beantwoorden.
Meer informatie
Bestellingen opnemen

Bestellingen opnemen

 • Verbetering van de coördinatie tussen de bestellingen en keuken met een POS kassasysteem die fungeert als een directe lijn van communicatie.
 • Van Happy Hour tot Restaurantweek, binnen een paar klikken heb jij een special of een (terugkomende) actie in gevoerd.
 • Of klanten hun rekening willen splitten, mee willen nemen of per e-mail willen ontvangen, het kan allemaal vanuit de iPad kassa.
 • Vind je het moeilijk om op je internetverbinding te vertrouwen? Maak je geen zorgen. Onze Liteserver houdt je altijd in de lucht, zodat gasten nooit last hebben van een wegvallende verbinding.
Meer informatie
Self-Order Menu

Self-Order Menu

 • Verbeter je service naar je gasten door wachtrijen te vermijden, fouten te voorkomen en je personeel van vragen te ontlasten.
 • Verminder arbeidskosten en run je bedrijf op een efficiënte manier door niet meer personeel in te zetten dan je nodig hebt.
 • Bedenk hoe jij het wilt. Kies uit een vast display menu of plaats iPads op elke tafel.
 • Elimineer fouten door gasten hun eigen bestellingen te laten plaatsen — zo krijgen ze precies wat ze zelf hebben besteld.
Meer informatie
Rapportage

Rapportage

 • Toegang tot real-time rapportage dat je het inzicht geeft dat je nodig hebt, zodat je altijd precies weet wat er gebeurt in jouw horecazaak.
 • Product- en ingrediënt rapportages: hou grip op je voorraad en producten.
 • Verkoopstatistieken: Pas je menu direct aan voorkeuren en verkoopgegevens.
 • Gebruikersrapportages geven je inzicht in werkuren, de fooi en omzet per werknemer.
Meer informatie

Het iPad kassasysteem voor de horeca

Meer dan 40.000 ondernemingen gebruiken Lightspeed.
Lightspeed Restaurant is eenvoudigste manier om de productiviteit te verhogen en zowel tijd als geld te besparen. Kies een categorie en ontdek wat ons kassasysteem voor jouw onderneming kan betekenen:


Hardware

Welke hardware en accessoires je nodig hebt is afhankelijk van jouw horecazaak. Van iPads, geldlades en printers tot houders, cases, pinapparaten en socket barcode scanners, wij hebben alle middelen die je nodig hebt om het meeste profijt uit je POS kassasysteem te halen.

Bekijk al onze hardware
Lightspeed Self-Order Menu

Lightspeed Self-Order Menu

Geef jouw gasten de vrijheid om te bestellen wat ze willen, wanneer ze dat willen! Met Lightspeed’s digitale Self-Order Menu kunnen gasten zelf hun bestelling plaatsen vanaf een kiosk of een iPad. Dit betekent dat je het bestelproces kunt versnellen, wachttijden worden verkort en jouw personeel de tijd krijgt om zich volledig te focussen op een uitstekende service en gastvrijheid.

Ontdek meer
Koppelingen

Koppelingen

Van boekhouding, spaarprogramma’s en reserveringssystemen tot payment en geavanceerd voorraadbeheer, onze partners bieden verschillende Apps en services die integreren met ons horeca POS kassasysteem. Deze koppelingen besparen je tijd, geld en zorgen ervoor dat je het meeste uit jouw werk kunt halen.

Bekijk alle koppelingen

Je eerste locatie openen?

De perfecte locatie vinden, je menu opzetten en het juiste personeel aannemen kost tijd. Het goede nieuws is dat het opzetten van je POS kassasysteem snel en gemakkelijk gaat.

Plannen om uit te breiden?

Wat je plannen ook zijn voor de toekomst, Lightspeed helpt je erbij. Onze kassasoftware maakt het managen van meerdere locaties gemakkelijk, en dit geeft jou de kans om te groeien.

Tijd voor een upgrade?

Welk type kassasysteem jij kiest voor je restaurant kan jouw succes beïnvloeden. Stap over naar onze kassasoftware om je werkzaamheden beter te stroomlijnen en de gastervaring te verbeteren.