Het kassasysteem voor jouw horeca onderneming

Lightspeed Restaurant werkt voor jou

Ons recept voor een succesvolle horecaonderneming? Een sterk horeca kassasysteem dat jou helpt binnen een paar minuten een menu te creëren, je tafelindeling te wijzigen of je cijfers van de prestatie van je zaak te zien. Zodat jij tijd hebt om te focussen op je gasten en je service.

20%

gemiddelde groei in jouw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor jou, altijd en overal

Lightspeed  Delivery powered by Deliverect

Lightspeed Delivery powered by Deliverect

De kassasystemen van Lightspeed integreren nu direct met Deliveroo, UberEats en Thuisbezorgd.

  • Deliveroo bestellingen verschijnen direct in je kassasysteem
  • Gesynchroniseerde en correcte voorraad in real-time
  • Geen fouten meer bij het overtypen
  • Zet je medewerkers op betere plekken in en bespaar kosten

50,000 ondernemers vertrouwen al op Lightspeed

Zuid

Gebruiksvriendelijkheid is de sleutel tot snelheid. En dat vind ik het mooie van het systeem: we kunnen het systeem heel snel & makkelijk naar eigen hand instellen, zodat het voor ons eenvoudig in gebruik is & de snelheid bevordert.

Kies jouw soort onderneming en ontdek hoe ons horeca kassasysteem voor jou werkt

Ons cloud-gebaseerde kassasysteem helpt je het personeel te managen, je klanten snel en foutloos te bedienen en geeft je grip op je cijfers. Zo krijgen je gasten de beste service.

Hotel
Restaurant
Quick-Service
Koffiezaak
Bars & clubs
Foodtruck

Lezen & leren

Download onze gratis whitepapers voor handige tips en advies om jouw zaak te groeien

14 dagen gratis proefperiode

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minstens 6 tekens, zonder de tekens (<, >, ", ', &)
Kies de categorie die het beste bij jouw onderneming past

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .

Hoe stap ik over naar Lightspeed Restaurant?

Met je horecazaak van kassasysteem veranderen is makkelijker dan je denkt. Onze partners helpen je graag bij het overzetten van je menu. Dankzij ons gebruiksvriendelijke systeem kunnen je medewerkers snel aan de slag en is weinig training vereist. Neem contact met ons op om de details te bespreken.

Helpt Lightspeed mij bij de aanschaf van hardware?

Lightspeed biedt hardware aan die je samen met de software kunt aanschaffen, waaronder bonnenprinters, kassalades en praktische accessoires. Deze worden rechtstreeks naar je horecazaak verstuurd. De software zelf werkt op iPads, die weinig ruimte innemen, gemakkelijk in gebruik en mobiel zijn. Dat is bijzonder handig voor op je terras bijvoorbeeld, of wanneer je bestellingen direct aan tafel wilt invoeren. Ervaar je hardware problemen? Dan bieden we graag de juiste support. Bekijk ook de extra producten van Lightspeed Restaurant zoals het Self-Order Menu of onze Kitchen Display.

Wat gebeurt er wanneer het internet in mijn horecazaak uitvalt?

Een internet storing kan worden opgevangen door de Lite Server van Lightspeed. Deze zorgt ervoor dat het kassasysteem gewoon blijft draaien, mits het WiFi-netwerk nog werkt. Hiervoor dient een lokaal netwerk te worden gecreëerd, waarmee je tot 14 dagen in offline modus kunt werken. Zodra je weer verbonden bent, wordt alle data gesynchroniseerd met de cloud.

Welke voordelen heeft een cloud-gebaseerd systeem en is het veilig?

Lightspeed is een app. Wanneer je de app opent werkt deze als elk ander kassasysteem, met het voordeel dat je wél mobiel bent met je kassa. Met een cloud-gebaseerd kassasysteem heb je altijd zicht op jouw vestiging(en), zelfs als je zelf niet aanwezig bent in de zaak. Je kunt het kassasysteem overal mee naartoe nemen, zodat je je klanten waar dan ook de beste service kunt bieden, ook op afstand (denk aan pop-up events of festivals). Je gegevens worden te allen tijde veilig in de cloud opgeslagen.

Kunnen de gegevens uit mijn huidige systeem overgezet worden?

Met de import tools van Lightspeed kunnen gegevens, zoals voorraaddata, snel overgezet worden vanuit je huidige systeem.