Hét kassasysteem voor woonwinkels

Sluit je aan bij retailers die op Lightspeed vertrouwen

Time & Style

Lightspeed Retail klant sinds 2016

Time & Style

Lightspeed Retail klant sinds 2016

Hét kassasysteem voor woonwinkels

Beheer jouw woonwinkel vanaf één platform.

Wat maakt Lightspeed uniek? Naast ons allesomvattende voorraadsysteem en onze talloze integraties bieden wij het enige kassasysteem waarmee je te allen tijde een duidelijk overzicht hebt van jouw woonwinkel.

Voorraadbeheer

Terwijl jij het de klanten gemakkelijk maakt om het juiste meubelstuk te vinden, doet het kassasysteem hetzelfde voor jou. In woonwinkels zijn de mogelijkheden van producten vaak eindeloos, dus is het belangrijk om met een voorrraadsysteem te werken waarin je snel kunt navigeren. Door tags en categorieën te gebruiken, kun je producten op verzoek van de klant snel terugvinden in het systeem.

Wij gebruiken Lightspeed vooral voor voorraadbeheer en CRM. Hier werken wij met verschillende integraties die met Lightspeed synchroniseren, zoals Exact Online. Exact Online heeft echter geen POS-functie. Dit hebben we wel nodig om verkochte voorraad te registreren in ons voorraadbeheer in Exact Online, dus gebruiken wij de koppeling met Lightspeed om verkoopinformatie te synchroniseren.
Satoshi Sugi - Time & Style

Groeien met data

Met Lightspeed heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw real-time omzet. Vergelijk de data van verschillende periodes om onder andere slimmere inkoopbeslissingen te maken. Met de talloze geïntegreerde rapporten heb je altijd zicht op de cijfers die je nodig hebt om de winkel efficiënt te runnen.

Omnichannel ondernemen

Door klanten zowel een offline als online shopervaring aan te bieden, kun je jouw doelgroep beter bereiken en de klantervaring optimaliseren. Klanten zijn minder gebonden aan de beperkingen van openingstijden en kunnen 24/7 het assortiment bekijken. Zorg er dus voor dat je werkt met een systeem dat jou zowel online als offline ondersteunt, zoals de omnichannel oplossing van Lightspeed.

Via de webshop willen we kort op de bal kunnen spelen. Dit wordt een extra stimulans om contact met ons op te nemen voor bijvoorbeeld interieuradvies. Zo verkleinen we de afstand met onze klanten en kunnen we toch een persoonlijke ervaring creëren.
Kim Merz - Bar Copine te Lokeren
Wij hebben hele uitgebreide collecties: uiteenlopend van dat ene leuke fotolijstje, tot een mooie plant voor in je nieuwe huis. Dankzij Lightspeed hebben we vanuit alle locaties direct inzicht in de voorraad in andere locaties. Hierdoor kunnen wij een klant naar een ander filiaal verwijzen, een reservering doen of het zelfs bij de klant thuis laten afleveren.
Bas de Ruijter Things I Like Things I Love

14 dagen gratis uitproberen

Probeer alle functies uit en voeg onbeperkt gebruikers toe. Een creditcard is niet nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 8 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .

Kassa Koopgids 2018

Kassa Koopgids 2018

Op zoek naar een (nieuwe) kassa? In de Kassa Koopgids 2018 vind je de complete checklist voor het kopen van een modern kassasysteem dat jou helpt je woonwinkel te groeien.

  • Negen punten waar je op moet letten bij het kiezen van een kassasysteem
  • Features die belangrijk zijn voor jouw bedrijf
  • Wat is omnichannel en wat kan het voor jou betekenen?