Objet Trouvé

Rotterdam

Objet Trouvé - een fashion spot voor elegante items en eyecatchers. Via de winkel en webshop verkoopt het concept een mix van mooie en chique merken in Rotterdam. Omnichannel zorgt hierbij voor een vlekkeloze ervaring!

Klassieke fashion, in de winkel en online

Klassieke fashion, in de winkel en online

Eigenaressen Floor en Josje zijn altijd op zoek naar de mooiste merken waarmee zij hun klanten kunnen verrassen. Hier kun je terecht voor tijdloze items, maar dan toch een beetje anders.

“We zijn heel sterk in het vinden en spotten van mooie en kwalitatief goede merken. Het is leuk om elke keer weer vernieuwend bezig te blijven en dat is ook de uitdaging bij het vormen van een nieuwe collectie elk seizoen.” Dit zie je duidelijk terug in de boetiek en de webshop.

Omnichannel bij Objet Trouvé

Omnichannel bij Objet Trouvé

Van handgeschreven kassabonnen naar een allesomvattend Omnichannel kassasysteem voor transacties en voorraad. Dat biedt duidelijk overzicht in de boetiek en de webshop van Objet Trouvé!

Josje: ''Voor de fysieke winkel is het heel fijn dat je winkeltransacties terug in het systeem kunt vinden en dat je kunt zien wat er verkocht is. Voor de webshop is het super dat wij het platform gewoon kunnen onderhouden en aanpassen zonder een opgeleide web-developer te zijn. Het is fijn dat je het kassasysteem zo gemakkelijk kan gebruiken!''

Ook werken met Omnichannel?
Neem contact op voor advies op maat of start een gratis demo!