Objet Trouvé - powered by Lightspeed since 2017

Objet Trouvé

Objet Trouvé is een fashion hotspot voor elegante items en eyecatchers. Via de winkel in Rotterdam, én online webshop verkopen de zussen Floor en Josje Theuns een mix van mooie en chique merken. Lightspeed speelt een grote rol in hun groei: zowel qua verkoopkanalen als bereik.

Type onderneming

Kleding

Producten

Lightspeed Retail
Lightspeed eCom

Locatie

Rotterdam, Nederland

Tijdloze fashion, in de winkel en online

Eigenaren Floor en Josje zijn altijd op zoek naar de mooiste merken waarmee zij hun klanten kunnen verrassen. Bij Objet Trouvé kun je terecht voor tijdloze items, maar dan net even anders. De kracht van de zussen ligt in het spotten van merken die kwalitatief goede spullen maken, zonder daarbij hun vernieuwende aspect te verliezen.

Omnichannel bij Objet Trouvé

Ooit begonnen de zussen met handgeschreven kassabonnetjes in de winkel. Dit bleek op de lange termijn - en zeker in combinatie met een webshop - niet schaalbaar te zijn, dus besloten ze op zoek te gaan naar een systeem wat beter aansloot bij hun behoeften. Lightspeed bood ze de passende oplossing voor hun gebrek aan overzicht in de vorm van een allesomvattend Omnichannel kassasysteem.

Bereik en klantcontact

Niet alleen kunnen ze nu de transacties van de fysieke winkel terugvinden in het systeem, maar ook wat de webshop betreft kunnen zij hun site makkelijk onderhouden - zonder een web-developer te zijn! Naast een gedeelde voorraad voorziet Omnichannel ook in een algemeen klantenbestand. Zo wordt het onderhouden van klantcontact een stuk overzichtelijker en onderhouden ze beter contact met hun - inmiddels flink gegroeide - doelgroep.

Ook de voordelen van Lightspeed ontdekken?