Retail

Hét kassasysteem voor duizenden fashion winkeliers

Omdat ook je techniek van nu moet zijn

Start je gratis demo

Laat jouw kassasysteem voor jou werken

Van voorraadbeheer tot rapportage en data insights. Het kassasysteem van Lightspeed helpt jou jouw winkel naar een hoger niveau te tillen

Grip op je voorraad en je winkel

Grip op je voorraad en je winkel

Manage je voorraad, je retourzendingen, je personeel en zelfs je online verkopen binnen je kassasysteem. Zorg er bovendien met een individueel aanpasbare interface voor dat je kassasysteem precies bij jouw brand past. En vergeet niet je klantrelaties te verbeteren door gepersonaliseerde klantprofielen binnen het systeem aan te maken.

Grip op je voorraad

Productvarianten, masterorders, serienummers en productbundels. Alles wat de fashionretailer nodig heeft om efficient te kunnen werken.

Koppel je onlineshop

Beheer je online en je offline voorraad vanuit één centrale plek. Met omnichannel houd je je winkel altijd open en maak je meer omzet.

Meten is weten

Weten welke producten het beste verkopen, welke niet. Inzicht in je piek- en daluren en de verkoopstatistieken van je medewerkers.

Grip op je data

Uitgebreide rapportages

Verkrijg doormiddel van uitgebreide rapportages duidelijk inzicht in je omzet per dag, week of maand. Vergelijk de data met andere tijdstippen en beoordeel de prestaties van je personeel op feitelijke basis. Wij hebben talloze overzichtelijke rapporten voor je beschikbaar gesteld. Zo neem je altijd de juiste beslissingen.

Start je gratis demo
Uitgebreide rapportages
Omnichannel

Houd de winkel 24 uur open

Omnichannel

Je klant denkt al lang niet meer in online óf offline. Waarom jij wel? Beheer je offline en online winkel vanuit één centrale plek, ook je voorraad. Producten die in de winkel verkocht worden zijn automatisch online niet meer beschikbaar en je kan de voorkeuren die een klant online heeft ook offline in je kassa inzien.

Start je gratis demo
Geen omkijken naar je software

Geen omkijken naar je software

Maak je nooit meer druk om je techniek. Ons kassasysteem is een krachtige app die gratis en automatisch wordt geüpdatet. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken om je je software, dat regelen wij.

20%

gemiddelde groei in jouw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor jou, altijd en overal