Baskèts

Lightspeed Retail & eCom klant sinds 2014.

Het kassasysteem voor fashion retailers

De vrijheid om je onderneming op jouw manier te runnen.

Baskèts

Lightspeed Retail & eCom klant sinds 2014.

Laat het kassasysteem voor je werken

Van voorraadbeheer tot rapportages en data insights. Het kassasysteem van Lightspeed helpt je jouw winkel naar een hoger niveau te tillen.

Voorraadbeheer

Verkrijg een duidelijk overzicht van alle voorraad op één platform, jouw kassasysteem. Lightspeed voorziet elk kledingstuk en accessoire van een barcode, zodat je snel en eenvoudig het juiste product kunt terugvinden. Ook kun je bij de checkout direct een kortingscode toevoegen als beloning voor jouw meest loyale klanten.

We moesten 3 magazijnen laten samenvallen in één voorraadsysteem - Daar is Lightspeed Retail heel sterk in.
Dax Stokman - ETQ store

Groeien met data

Gebruik de geïntegreerde grafieken en rapporten om de omzet per dag, week of maand te zien. Vergelijk de data en beoordeel de prestaties van het personeel op feitelijke basis. Lightspeed biedt talloze data mogelijkheden waarmee je altijd de juiste beslissingen neemt.

Je onderneemt veel gestructureerder op basis van cijfers. Je moet ondernemen op basis van wat je weet. Dit geldt niet alleen voor data, maar ook voor de administratieve handelingen. Als mijn boekhoudsysteem en Lightspeed goed met elkaar blijven communiceren, dan scheelt dat mij een hoop tijd.
Daan de Greef - Oprichter Baskèts

Ondernemen met Omnichannel

Online winkelen of shoppen in de fysieke winkel - de klant doet het tegenwoordig allebei. Zorg er daarom voor dat je de klant op beide kanalen tegemoet komt met de juiste tools en systemen. Omnichannel biedt jou de mogelijkheid om de online en offline voorraad te centraliseren en alle aspecten van jouw bedrijf efficiënt te beheren.

Omnichannel maakt heel veel processen efficiënter en daardoor ben je minder tijd kwijt. Ik ben niet continu de voorraad aan het tellen, want er is nu een koppeling tussen mijn winkel- en webshopvoorraad. Alle rapportages van eCommerce en Retail heb je bij elkaar en dat is super handig. Daarnaast is het gewoon een heel gebruiksvriendelijk systeem, waarbij alle kanalen gewoon naadloos op elkaar aansluiten.
Daphne Gerritse - Oprichter Rain Couture

14 dagen gratis uitproberen

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minstens 6 tekens, zonder de tekens (<, >, ", ', &)
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .

Kassa Koopgids 2018

Op zoek naar een (nieuwe) kassa? In de Kassa Koopgids 2018 vind je de complete checklist voor het kopen van een modern kassasysteem dat jou helpt je kledingwinkel te groeien.

  • Negen punten waar je op moet letten bij het kiezen van een kassasysteem
  • Features die belangrijk zijn voor jouw bedrijf
  • Wat is omnichannel en wat kan het voor jou betekenen?