Het kassasysteem verkozen door meer dan 50.000 retailers

Krijg de vrijheid om jouw onderneming op jouw manier te runnen: zoals het zou moeten zijn.

Bekijk een demo Start je gratis demo

Laat het kassasysteem voor je werken

Van voorraadbeheer tot rapportages en data insights. Het kassasysteem van Lightspeed helpt je jouw winkel naar een hoger niveau te tillen

Grip op de voorraad en de winkel

Grip op de voorraad en de winkel

Manage je voorraad, retourzendingen, personeel en zelfs je online verkopen binnen je kassasysteem. Voeg eigen foto's en een logo toe om het kassasysteem helemaal bij het merk te laten passen. En vergeet niet je klantrelaties te verbeteren door gepersonaliseerde klantprofielen binnen het systeem aan te maken.

Grip op je voorraad

Productvarianten, masterorders, serienummers en productbundels. Alles wat de fashionretailer nodig heeft om efficiënt te kunnen werken.

Koppel je online shop

Beheer je online en je offline voorraad vanuit één centrale plek. Met Omnichannel houd je je winkel altijd open en maak je meer omzet.

Meten is weten

Weten welke producten het beste verkopen, welke niet. Inzicht in je piek- en daluren en de verkoopstatistieken van je medewerkers.

Uitgebreide rapportages

Grip op je data

Uitgebreide rapportages

Verkrijg met uitgebreide rapportages duidelijk inzicht in je omzet per dag, week of maand. Vergelijk data met andere tijdstippen en beoordeel de prestaties van het personeel op feiten. Wij hebben talloze geïntegreerde rapporten voor je beschikbaar gesteld. Zo neem je altijd de juiste beslissingen.

Start je gratis demo
Omnichannel

Houd de winkel 24 uur open

Omnichannel

Je klant denkt al lang niet meer in online en offline. Waarom jij wel? Beheer je fysieke en online winkel vanuit één centrale plek, ook je voorraad. Verkoop je een product in de fysieke winkel? Dan wordt dit van de gehele online en offline voorraad afgetrokken. Ook kun je klantgegevens via het kassasysteem opslaan en te allen tijde terugzien.

Start je gratis demo
Geen omkijken naar je software

Geen omkijken naar je software

Ons kassasysteem is een krachtige app die updates automatisch doorvoert. Zo heb je altijd de meest recente Lightspeed-tools bij de hand en kun je je aandacht richten op jouw core-business: prachtige kledingstukken en sieraden aanbieden, natuurlijk met de allerbeste service.

20%

gemiddelde groei in jouw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor jou, altijd en overal