Verbeter de communicatie met onze Kitchen Display.

Zorg ervoor dat je gasten krijgen wat ze hebben besteld. Op tijd - altijd.

Verbeter de communicatie met onze Kitchen Display.

Zorg ervoor dat je gasten krijgen wat ze hebben besteld. Op tijd - altijd.

Betere communicatie.

We weten hoe druk het kan worden in de keuken. Kitchen Display geeft bestelltijden weer om de doorlooptijd bij te houden, geeft kleurcodes aan de bestellingen om een beter overzicht te geven aan het personeel, en laat het personeel de inkomende bestellingen efficiënter beheren.

Top klantenservice

Kitchen Display communiceert orders duidelijk en in realtime en verwijdert overbodige communicatie tussen de tafels en de keuken. Obers kunnen een bestelling verzenden zodra deze is gemaakt, waardoor ze meer tijd hebben om zich te focussen op service. Niemand moet meer de keuken inlopen.

Minder hardware

Verminder het aantal tickets en vervang grote printers met mooie schermen. Dat is ook beter voor het milieu. Wil je bestellingen naar verschillende delen van het restaurant verzenden? Configureer het systeem zodat keukenbestellingen naar de keuken worden gestuurd en barbestellingen naar de bar. Je kunt zelfs notificaties met geluid inschakelen voor nieuwe bestellingen.

“kitchen
Lightspeed Restaurant is uitermate gebruiksvriendelijk en biedt uitstekende technische en klantondersteuning. Lightspeed heeft veel opties voor het inrichten van het kassasysteem - echt een aanwinst voor elk restaurant.
Hive Cafe Solidarity Cooperative
klant kitchen display
Alles wat je nodig hebt, op één plek. Eindelijk.

Alles wat je nodig hebt, op één plek. Eindelijk.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor de horeca wordt.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron van klantgegevens - Eén support team
  • Krijg één volledig geïntegreerd aanbod
  • Kies uit basis- tot premium om aan al uw behoeftes te voldoen