Het kassasysteem verkozen door sieradenwinkels en juweliers

Een uniek kassasysteem om gouden zaken te doen.

Marine van Corail Blanc

Lightspeed Retail klant sinds 2015

Marine van Corail Blanc

Lightspeed Retail klant sinds 2015

Het kassasysteem verkozen door sieradenwinkels en juweliers
Meer dan een betalingsssyteem

Meer dan een betalingsssyteem

In een sieradenwinkel of juwelierszaak heb je te maken met verschillende uitdagingen. Speciale bestellingen voor je klanten of het inplannen van reparaties kunnen hier deel van uitmaken. Dit kun je nu allemaal binnen je kassasysteem regelen.

Reparaties & Maatwerk

Plan reparaties en maatwerk makkelijk in je kassa en volg de status.

De kracht van data

Snel weten hoe je er voor staat in overzichtelijke rapportages.

Online én offline verkopen

Houd de winkel 24 uur open met onze omnichannel integratie.

Excellente service

Klanten die graag terugkomen

Excellente service

Volledig excellente service vergt vakmanschap én efficiëntie. Komt er een klant langs voor maatwerk of reparatie? Plan de aanvraag in via het kassasysteem in en volg het proces op de voet. De snelheid wordt verhoogd en je kunt klanten altijd informeren over de status van een bestelling.

Groei je omzet met data

Grip op je data

Groei je omzet met data

Meten is weten. Gebruik ons kassasysteem als bron van waardevolle data. In de backend worden automatisch waardevolle rapporten voor je gecreëerd. Vergelijk de omzet per dag, week en jaar. Zie hoeveel je medewerkers verkopen en verkrijg inzicht in je best en slechtst lopende producten.

Geen omkijken naar je software

Geen omkijken naar je software

Ons kassasysteem is een krachtige app die updates automatisch doorvoert. Zo heb je altijd de meest recente Lightspeed-tools bij de hand en kun je je aandacht richten op jouw core-business: prachtige juwelen en sieraden aanbieden, natuurlijk met de allerbeste service.

Met 7 winkels in België en een winkel in Amsterdam, was een centraal beheerplatform van fundamenteel belang voor een vlotte communicatie tussen alle verkoopkanalen. Met een systeem zoals Lightspeed, dat de voorraad van alle winkels en de online winkel synchroniseert, is het eenvoudig om artikelen naar de winkels te verplaatsen waar ze nodig zijn. Medewerkers lopen zo geen omzet mis.
Gilles Van Gestel I.Ma.Gi.N Jewels