Lightspeed Commerce

Zet de toon in jouw sector

Lightspeed is het geïntegreerde kassa- en betaalplatform van duizenden ambitieuze ondernemers wereldwijd.

Drijvende kracht van ondernemers in meer dan 100 landen

$87.1 mld.

Lightspeed klanten verwerkten $87.1 miljard in GTV via Lightspeed's platform in het boekjaar 2023.

±168.000

±168.000 locaties wereldwijd werken met Lightspeed.

15

Onze experts ondersteunen ondernemers al meer dan 15 jaar.

Ondernemen doen we samen.

Het is onze missie om overal bij te dragen aan een bruisend en divers ondernemerslandschap, in kleine steden en grote metropolen. Lightspeed is het kassa- en betaalplatform van duizenden ambitieuze ondernemers overal ter wereld.

Werk efficiënter en intuïtiever.

Lightspeed maakt ambities waar door het werk van ondernemers te vereenvoudigen met innovatieve multichannel tools, integraties en rapporten – allemaal in één gebruiksvriendelijk systeem.

Ondernemers vertrouwen op Lightspeed.

Onze klanten zijn toonaangevend in horeca, retail en e-commerce. Ontdek hoe ze innovatie en passie gebruiken om hun zaak naar een hoger niveau te tillen.

Blijf op de hoogte van ondernemerstrends.

Wij lopen voorop in het snel veranderende ondernemerslandschap. Van aankondigingen tot consumententrends: wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Werk waar jij het verschil maakt.

Wij maken het verschil met elk product dat we ontwikkelen. Van ontwikkelaars tot creatievelingen, elke dag nemen we gepassioneerde probleemoplossers aan.

Maak kennis met het team dat de wereld in beweging brengt.

Wij zijn er om ondernemers te ondersteunen – wereldwijd. Vanuit ons hoofdkantoor in Montreal, Canada, zijn we uitgebreid naar steden in Noord-Amerika, Europa en Azië. Zowel onze teams als onze klanten werken overal ter wereld.

Lightspeed verleent geen diensten aan de motorsport-, zeevaart- en recreatieve voertuigenindustrie. Lightspeed is ook niet geassocieerd met ADP Dealer Services, Inc.