Lightspeed wakkert wereldwijd ondernemingen aan

Ons complete ondernemersplatform stelt wereldwijd ondernemers in staat om te vereenvoudigen, op te schalen en een uitzonderlijke klantervaring te bieden.

150.000+

klantenlocaties

100+

landen wereldwijd

LSPD

op de TSX en NYSE

Community op de eerste plek.

Het is onze missie om overal bruisende en diverse winkelstraten te creëren, zowel in lokale buurten als in grote metropolen. We bouwen communities door middel van ondernemen.

pos

Ondernemingen helpen groeien.

We maken ambities waar door het potentieel van retailers, horeca- en golfondernemers aan te wakkeren. Vergeet de normale gang van zaken: wij geven ondernemers de tools die ze nodig hebben om de status quo uit te dagen.

De drijvende kracht achter industrieleiders.

Onze klanten zijn toonaangevend in de retail-, horeca- en golfsector. Ontdek hoe ze innovatie en passie gebruiken om hun zaak naar een hoger niveau te tillen.

Blijf op de hoogte van ondernemingstrends.

Wij lopen voorop in een voortdurend veranderende sector. Van aankondigingen tot consumententrends: wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Werk waar jij het verschil maakt.

Wij maken het verschil met elk product dat we ontwikkelen. Van codeurs tot creatievelingen, elke dag nemen we gepassioneerde probleem-oplossers aan.

Maak kennis met het team dat de wereld in beweging brengt.

Ondernemen gebeurt overal – en wij zijn er om het een duw in de rug te geven. Vanuit ons hoofdkantoor in Montreal, Canada, zijn we uitgebreid naar steden in Noord Amerika, Europe en Azië. Zowel onze teams als onze klanten floreren wereldwijd.

Voeg smaak toe aan je feed.

Houd er rekening mee dat Lightspeed geen diensten verleent aan de motorsport-, zeevaart- en recreatievevoertuigenindustrie. Lightspeed is ook niet geassocieerd met ADP Dealer Services, Inc.