Wij zijn Lightspeed

"Wij zijn dit bedrijf gestart omdat wij niet tevreden waren met de status quo. Dat zou jij ook niet moeten zijn. Het is niet voldoende om transacties te voltooien en bonnen te printen. Onze producten zijn gebouwd om jouw werk makkelijker te maken en je klanten en gasten blijer te maken. Dat is de filosofie die je in alles wat wij doen terug kunt zien."


- Dax Dasilva, CEO

JP Chauvet

JP Chauvet

President

Investeerders

We zijn er trots op dat we worden gesteund door de meest prestigieuze investeerders in de technologiesector - zij helpen ons dagelijks bij onze werkzaamheden en het bereiken van grootse doelen.

Management

Wij geloven erin dat iedere ondernemer een eerlijke kans op de markt zou moeten krijgen. Met onze webshop- en kassasoftware ondersteunen we de dromen van entrepreneurs in de retail en horeca. Online en offline. Winkels en restaurants maken de steden levendig, door hun unieke identiteit.

Werken bij Lightspeed

Ons team bestaat uit unieke talenten en persoonlijkheden. De Lightspeed familie wordt alsmaar groter en heeft meerdere kantoren over de hele wereld. Zo hebben we niet alleen de techniek, maar ook de lokale expertise om zelfstandige ondernemingen te kunnen laten groeien met ons product.

Hoe is het om bij Lightspeed te werken?

We all do the best work of our lives

20%

gemiddelde groei in jouw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor jou, altijd en overal