Sla een homerun
met de juiste kassa
voor sportartikelen

Snel en gemakkelijk producten zoeken

Snel en gemakkelijk producten zoeken

Zoeken naar producten is simpel en efficiënt. Tag jouw sportvoorraad, zodat je alleen trefwoorden hoeft in te typen wanneer een klant naar een bepaald product vraagt.

Constante verbetering

Onze klanten gebruiken ons sportwinkel kassasysteem elke dag in hun winkel. Wij zijn dan ook voortdurend bezig met het verbeteren van onze software aan de hand van feedback en suggesties die zij ons geven.

Veilige software in de cloud

Lightspeed Retail draait in jouw webbrowser. Als je problemen hebt met je computer, zijn jouw gegevens en het systeem dus altijd veilig. Je hoeft alleen je computer te repareren of vervangen, en je kunt weer verder waar je gebleven bent. Je hebt nooit te maken met backups of updates en je hebt toegang tot je gegevens overal waar je een internetverbinding hebt.

Functies die ertoe doen

Doordat we constant verbeteringen doorvoeren is onze software aangepast aan de wensen van sportwinkeliers.

Eenvoudig te leren en te gebruiken

Het systeem is makkelijk te gebruiken door het intuïtieve menu en de layout. Bestaande en nieuwe werknemers kunnen snel aan de slag.

Personaliseer je marketing

Personaliseer je marketing

Personaliseer je marketingcampagnes. Door je klant precies te identificeren als een skiër of snowboarder binnen Lightspeed, weet je precies tegen wie je het hebt en wat zij willen weten over jouw assortiment.