Betere zakelijke beslissingen met uitgebreide analytics tools

De Lightspeed Analytics pakketten analyseren voorraad, klantervaringen en werknemersprestaties, en geven je suggesties om je onderneming te optimaliseren.

Betere zakelijke beslissingen met uitgebreide analytics tools

Optimaliseer je voorraad met Analytics.

Houd jij je voorraad up-to-date? Analytics laat door middel van uitgebreide en aanpasbare rapporten snel zien wat goed verkoopt en wat niet. Laat die stoffige voorraad achter je en gebruik de kostbare ruimte voor je populaire producten.

Zet klantloyaliteit op de eerste plek met Analytics.

Hoe vaak bezoeken je beste klanten je winkel? Hoe beter je je klanten kent, hoe vaker ze zullen terugkomen. Analyseer hun koopgedrag en vertel de juiste personen over je nieuwe voorraad.

Meet werknemersprestaties met uitgebreide Analytics rapporten.

Werkt jouw team efficiënt? Analytics helpt je met KPI's om hun sterke en zwakke punten te ontdekken. Zorg ervoor dat je genoeg werknemers op de vloer hebt in het weekend, en optimaliseer je planning om je omzet te verhogen.

Gestroomlijnde analyses met Analytics Core.

Wil je de wereld van data-gedreven bedrijfsbeslissingen induiken, maar je hebt daar niet het volledige rapportenpakket voor nodig? Ga aan de slag met Analytics Core—betaalbare toegang tot die rapporten die precies aansluiten bij jouw behoeften, ontworpen om je te helpen bij het monitoren van je verkopen, voorraad en werknemersprestaties.

Alles wat je nodig hebt op één plek.

Al onze software integreert naadloos met elkaar. Samen vormt het een onverslaanbare retailoplossing.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron met alle klantdata - Eén support team
  • Krijg een volledige geïntegreerde oplossing
  • Kies van basis- tot premium om het pakket te vinden wat op jouw behoeftes aansluit