Ontvang geavanceerde rapporten om de juiste beslissingen te nemen

Lightspeed Analytics analyseert je voorraad, klantervaring en de prestaties van je werknemers, om je oplossingen te geven waarmee je je onderneming kunt optimaliseren.

Optimaliseer je voorraad

Heb je de juiste producten op voorraad? Analytics laat je snel zien wat wel en wat niet goed verkoopt. Laat die stoffige voorraad achter je, en gebruik de ruimte voor je populaire producten.

Zet klantloyaliteit op de eerste plek

Hoe vaak bezoeken je beste klanten je winkel? Hoe beter je je klanten kent, hoe vaker ze zullen terugkomen. Analyseer hun koopgedrag en vertel de juiste personen over je nieuwe voorraad.

Volg de prestaties van je personeel

Werkt jouw team efficiënt? Analytics helpt je met KPI's om hun sterke en zwakke punten te ontdekken. Zorg ervoor dat je genoeg werknemers op de vloer hebt in het weekend, en optimaliseer je planning om je omzet te verhogen.

Data is voor ThePhoneLab van groot belang. We willen weten wie onze klanten zijn, waar ze vandaan komen, wat ze besteden en of ze vaker bij ons terugkomen. Lightspeed Analytics helpt ons bij het verzamelen en inzien van deze belangrijke meetpunten. Het biedt inzicht in inkoop en omzet, en maakt voor ons globaal duidelijk wat ons budget is en hoe dat in verhouding staat tot de daadwerkelijke cijfers. In één oogopslag zien we hoe onze verschillende filialen functioneren en hoe we er in z’n geheel voor staan, op zowel inkoop- als omzetgebied.
Ronald Buurs ThePhoneLab
Analytics
Alles wat je nodig hebt op één plek

Alles wat je nodig hebt op één plek

Al onze software integreert naadloos met elkaar. Samen vormt het een onverslaanbare retailoplossing.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron met alle klantdata - Eén support team
  • Krijg een volledige geïntegreerde oplossing
  • Basis pakket of toch meer geavanceerde functies? Kies de optie die het beste bij je past