Wat gold voor 2023, geldt nog steeds voor wat we qua horeca trends verwachten voor 2024: als dit jaar ons iets heeft geleerd, is het...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.
Uitgelicht artikel
Het was tijdens een lunch in een tweesterrenzaak dat Jean Luc Etienne en Wouter Kik op het idee kwamen om Codium* op te richten. Jean...
Meest gelezen
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Wat gold voor 2023, geldt nog steeds voor wat we qua horeca trends verwachten voor 2024: als dit jaar ons iets heeft geleerd, is het...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Gaan de zaken goed, en vliegt de voorraad de winkel uit? Dan is het wellicht een goed moment om uit te breiden en een nieuwe winkellocatie...
Recente artikelen
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Het was tijdens een lunch in een tweesterrenzaak dat Jean Luc Etienne en Wouter Kik op het idee kwamen om Codium* op te richten. Jean...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Als je niet wil dat je klanten interesse in je bedrijf verliezen, zul je lief voor ze moeten zijn. Hieronder delen we onze beste tips...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
‘Amerikaanse toestanden’ of niet, Black Friday is inmiddels een traditie. Eind november gaat ook Nederland massaal op koopjesjacht...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Als (online) retailer is een efficiënt voorraadbeheer cruciaal voor de financiële stand van zaken van jouw onderneming. Een goed...
“Ga waar jouw klanten zijn.” Dat is het motto waar moderne retailers zich vandaag op focussen. De tijd van traditionele retail...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Met betalingsgateways kunnen ondernemers zowel ter plaatse als online betalingen accepteren, met creditcard, pin- en andere elektronische...
Winstmarges zijn in de horeca jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
De beste verkopers hebben eigenschappen en salesvaardigheden die andere winkelmedewerkers eenvoudigweg niet bezitten. Daarom is het...
Meer omzet behalen in je winkel, dat wil elke retailer wel. Of je nu de stijgende lijn wil voortzetten of probeert uit een omzetdal...
Dadawan: wordly food, small town prices. Beter kun je het populaire fast-casual concept volgens ons niet samen te vatten, ook al is...
Creditcardfraude is weliswaar strafbaar, maar helaas een probleem dat geen enkele ondernemer kan negeren. Oplichters vinden steeds...
Gaan de zaken goed, en vliegt de voorraad de winkel uit? Dan is het wellicht een goed moment om uit te breiden en een nieuwe winkellocatie...
Mobiel betalen is niet meer weg te denken in de horeca; het biedt restaurants, personeel en gasten overal ter wereld vele voordelen....
Het restaurant abonnement is ontstaan in de Verenigde Staten, maar heeft intussen ook (permanent?) voet aan Europese wal gezet. Steeds...
In de hotelindustrie zijn de termen PMS en POS vrij bekend. Een hotel PMS of property management system is een geavanceerde, online...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.