Kosten zijn het minst leuke onderwerp in de horeca. Waarom? Het zijn er veel en ze wegen stevig door om de omzet. De fluctuerende markt...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.
Uitgelicht artikel
Lightspeed heeft een enquête afgenomen bij meer dan 1.100 restauranthouders, uitbaters, managers én 7.000 gasten wereldwijd om erachter...
Meest gelezen
Je hebt het idee der ideeën gevonden voor een horecazaak. Fantastisch! Tijd om een ondernemingsplan voor horeca op te stellen zodat...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Wat is een restaurant plattegrond, en hoe begin je aan de indeling van jouw toekomstige horecazaak? Als je al een horecapand op het...
Recente artikelen
Vaak bestellen gasten hun favoriete cocktail, ook al staat die mogelijk niet op de menukaart. Veel cocktails worden populair omdat...
Het bestellen via een QR-code in de horeca is sinds de pandemie bezig aan een snelle opmars. Nu restaurants terug open zijn, lijkt...
De digital customer journey, of de weg die klanten afleggen voordat ze op het knopje “aanschaffen” klikken, is langer dan je misschien...
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Voor zowel ervaren als nieuwe bakkers kan het berekenen van de foodcost van brood- en deegwaren een uitdaging zijn. Je moet namelijk...
Wat is een restaurant plattegrond, en hoe begin je aan de indeling van jouw toekomstige horecazaak? Als je al een horecapand op het...
Voor veel webshops zijn de feestdagen de meest winstgevende periode van het jaar. Winkels beginnen bovendien steeds vroeger met aanbiedingen...
Krijg jij ook spontaan tegenzin als je denkt aan inventariseren? Veel winkeliers stellen het opstellen van de inventaris liever uit....
Na september gaat het snel: de blaadjes vallen van de bomen, de Black Friday-gekte breekt uit, november vliegt voorbij, en staan ze...
Droom jij ook van een eigen horecazaak? Begrijpelijk. Je eigen baas zijn én bovendien dagelijks gasten plezieren met lekker eten en...
‘Amerikaanse toestanden’ of niet, Black Friday is inmiddels een traditie. Eind november gaat ook Nederland massaal op koopjesjacht...
Social media marketing is ideaal om jouw webshop en merk te promoten, je klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren....
Het vinden, huren of kopen van een ruimte voor je restaurant of horecapand zonder plan is alsof je de Makro binnenloopt zonder boodschappenlijstje....
Vandaag zijn er evenveel barista’s als koffiebars. Maar wat is een barista eigenlijk? Voordat je er één aanneemt, moet je weten...
De Frequently Asked Questions (FAQ-pagina): is het een onmisbare vraagbaak of een verplicht nummer? In welke sector je ook actief...
Het toverwoord om je klanten over te halen? Korting natuurlijk! Ben je op zoek naar nieuwe klanten, of wil je graag dat jouw klanten...
Bevoorradingsketen en supply chain zijn misschien niet de meest sexy termen die bij het beheren en runnen van een restaurant komen...
De infrastructuur voor fietsers wordt er steeds beter op. Steden evolueren steeds meer richting duurzamer verkeer en transport, en...
Aandacht besteden aan het ontwerp van je menukaart is belangrijker dan je denkt. Een inspirerende menukaart maken kan jouw restaurant...
Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk, net zoals het kiezen van een naam voor een kindje dat nog geboren moet worden: soms duurt...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.