Het is waarschijnlijk niet het meest in het oog springende gedeelte van je winkel en je klanten zullen er niet komen, maar je magazijn...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.
Uitgelicht artikel
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Meest gelezen
Hoeveel ondernemers kunnen zeggen dat ze een volledig nieuw horecaconcept hebben geïntroduceerd? Iets wat tot voor kort niet te bespeuren...
Horecaondernemers die via telefoon of e-mail reserveringen aannemen en (nog) niet met een online reserveringssysteem werken: dit is...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 was 68 procent van alle Nederlandse bedrijven een eenmanszaak,...
Recente artikelen
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Twijfelende klanten zijn een bekend fenomeen voor elke verkoopmedewerker, en vooral in winkels waar consumenten grote aankopen doen,...
Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om een succesvolle winkel te runnen zonder ook een webshop te hebben. En een duidelijk en up-to-date...
Als je op deze pagina bent beland, ben je ongetwijfeld op zoek naar een zo helder mogelijk overzicht van alles wat er te weten valt...
Het mag duidelijk wezen: horeca trends zijn even wispelturig als maartse buien. Twee jaar geleden waren maaltijdbezorging en social...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 was 68 procent van alle Nederlandse bedrijven een eenmanszaak,...
E-commerce heeft de afgelopen jaren een razendsnelle groei doorgemaakt. Volgens cijfers van het CBS is het aantal webwinkels in Nederland...
Ik was iets meer dan vier jaar eigenaar van mijn café voordat ik besloot het te verkopen. Toen ik ons café samen met mijn vrouw opende,...
Wat heeft de toekomst in petto voor de retailsector? Hoe gaat het consumentengedrag veranderen in 2023? Wat moeten (online) retailers...
Horeca software en technologie zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit moderne cafés, bars, bistro’s, restaurants en hotels....
Streepjescodes – iedereen herkent ze, maar wat zit er achter de verschillende streep- en cijfercombinaties? Meer dan je denkt. Voor...
Aan het begin van mijn horecacarrière schreef ik mijn naam in een hokje op een losse bladzijde in een harde kaft waar op de zijkant...
Een recent opiniestuk over de problematiek rond no-shows werd op horecaplatform Fooding door meer dan honderd horecaondernemers ondertekend,...
Duurzaam consumeren hoeft niet duur te zijn. De Franse ondernemer Nicholas Chabanne berekende dat als consumenten slechts €4 per...
Kosten zijn het minst leuke onderwerp in de horeca. Waarom? Het zijn er veel en ze wegen stevig door om de omzet. De fluctuerende markt...
Vaak bestellen gasten hun favoriete cocktail, ook al staat die mogelijk niet op de menukaart. Veel cocktails worden populair omdat...
Het bestellen via een QR-code in de horeca is sinds de pandemie bezig aan een snelle opmars. Nu restaurants terug open zijn, lijkt...
De digital customer journey, of de weg die klanten afleggen voordat ze op het knopje “aanschaffen” klikken, is langer dan je misschien...
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Voor zowel ervaren als nieuwe bakkers kan het berekenen van de foodcost van brood- en deegwaren een uitdaging zijn. Je moet namelijk...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.