Social media marketing is ideaal om jouw webshop en merk te promoten, je klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren....
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.
Uitgelicht artikel
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Meest gelezen
Je hebt het idee der ideeën gevonden voor een horecazaak. Fantastisch! Tijd om een ondernemingsplan voor horeca op te stellen zodat...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Wat is een restaurant plattegrond, en hoe begin je aan de indeling van jouw toekomstige horecazaak? Als je al een horecapand op het...
Recente artikelen
Het vinden, huren of kopen van een ruimte voor je restaurant of horecapand zonder plan is alsof je de Makro binnenloopt zonder boodschappenlijstje....
Vandaag zijn er evenveel barista’s als koffiebars. Maar wat is een barista eigenlijk? Voordat je er één aanneemt, moet je weten...
De Frequently Asked Questions (FAQ-pagina): is het een onmisbare vraagbaak of een verplicht nummer? In welke sector je ook actief...
Het toverwoord om je klanten over te halen? Korting natuurlijk! Ben je op zoek naar nieuwe klanten, of wil je graag dat jouw klanten...
Bevoorradingsketen en supply chain zijn misschien niet de meest sexy termen die bij het beheren en runnen van een restaurant komen...
De infrastructuur voor fietsers wordt er steeds beter op. Steden evolueren steeds meer richting duurzamer verkeer en transport, en...
Aandacht besteden aan het ontwerp van je menukaart is belangrijker dan je denkt. Een inspirerende menukaart maken kan jouw restaurant...
Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk, net zoals het kiezen van een naam voor een kindje dat nog geboren moet worden: soms duurt...
Je webshop is naast je online visitekaartje ook dé manier om als retailer – naast je fysieke winkel – extra inkomsten te genereren....
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horeca-ondernemer graag...
Heb jij een webshop? KPI’s zijn onmisbaar voor ecommerce. Het stellen van doelen en het meten van je resultaten kan een wereld van...
Wil jij je winkelverkopen een boost geven? Dan is het een goed idee om actief op zoek te gaan naar positieve online reviews. Dit geldt...
Als ondernemer weet je dat een gezonde cashflow – niet alleen van contant, maar vandaag vooral van digitaal geld – de sleutel is...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Je hebt het gat in de markt gevonden en bent klaar om vraag en aanbod te koppelen met je kersverse webshop. Maar hoe kom jij aan je...
Voorraadbeheer is in de horeca een term die jammer genoeg te weinig wordt gebruikt. Veel horeca-ondernemers zijn zich er niet van bewust...
Eén van de meest verwarrende en ingewikkelde aspecten van een winkel starten of webshop beginnen, is je prijzen bepalen. Er zijn veel...
Horeca-ondernemers weten dat heerlijk, goed eten een prijskaartje heeft. Hoewel een deel van de kosten in de prijs op het menu zijn...
“Ga waar jouw klanten zijn.” Dat is het motto waar moderne retailers zich vandaag op focussen. De tijd van traditionele retail...
De term foodcost zou op de radar van elke horeca-ondernemer moeten staan. Foodcost is een cruciaal gegeven om een beeld te krijgen...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.