Je hebt het gat in de markt gevonden en bent klaar om vraag en aanbod te koppelen met je kersverse webshop. Maar hoe kom jij aan je...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.
Uitgelicht artikel
De horecasector is nog niet helemaal bekend met de term menu engineering. Voor veel horecaondernemers is een menukaart bijgevolg niets...
Meest gelezen
Hoeveel ondernemers kunnen zeggen dat ze een volledig nieuw horecaconcept hebben geïntroduceerd? Iets wat tot voor kort niet te bespeuren...
Horecaondernemers die via telefoon of e-mail reserveringen aannemen en (nog) niet met een online reserveringssysteem werken: dit is...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 was 68 procent van alle Nederlandse bedrijven een eenmanszaak,...
Recente artikelen
Voorraadbeheer is in de horeca een term die jammer genoeg te weinig wordt gebruikt. Veel horeca-ondernemers zijn zich er niet van bewust...
Eén van de meest verwarrende en ingewikkelde aspecten van een winkel starten of webshop beginnen, is je prijzen bepalen. Er zijn veel...
Horeca-ondernemers weten dat heerlijk, goed eten een prijskaartje heeft. Hoewel een deel van de kosten in de prijs op het menu zijn...
“Ga waar jouw klanten zijn.” Dat is het motto waar moderne retailers zich vandaag op focussen. De tijd van traditionele retail...
De term foodcost zou op de radar van elke horeca-ondernemer moeten staan. Foodcost is een cruciaal gegeven om een beeld te krijgen...
In de hotelindustrie zijn de termen PMS en POS vrij bekend. Een hotel PMS of property management system is een geavanceerde, online...
De horeca draait om de gasten. Restaurants zijn zeer afhankelijk van interacties met gasten en het bieden van een unieke en consequente...
“Ik ga mijn eigen zaak beginnen.” Hoe vaak heb ik dat het afgelopen jaar niet geroepen? Best wel vaak, eigenlijk. Zo vaak dat mijn...
Je hebt het idee der ideeën gevonden voor een horecazaak. Fantastisch! Tijd om een ondernemingsplan voor horeca op te stellen zodat...
Het gros van de retail industrie maakt hun eigen handelswaar niet zelf, maar koopt die zelf bij leveranciers. Als je je eigen retailonderneming...
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Naargelang je eigen gemoedsrust kun je in Nederland als ondernemer zoveel horeca verzekeringen nemen als je wil. Bepaalde horeca verzekeringen...
Stella Matutina viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. De hotelschool bevindt zich in Michelbeke – een naam waarmee ze ook vaak benoemd...
Helaas kun je niet zomaar een horecazaak uit de grond stampen. Omdat je verantwoordelijk wordt voor voedsel, drank, muziek, personeel,...
De zomer, vakanties en diverse feestdagen komen eraan. Na twee jaar van lockdowns en restricties is de horeca dan ook meer dan klaar...
Als (online) retailer is een efficiënt voorraadbeheer cruciaal voor de financiële stand van zaken van jouw onderneming. Een uitgewerkt...
Veel horecazaken behandelen een wijnkaart vaak als bijzaak. Toch kan het juiste glas wijn een gerecht naar een hoger niveau tillen...
Hoewel iedereen het al heeft gehoord, gaan mensen het blijven herhalen: de populariteit van online winkelen en bestellen is onstuitbaar....
De naam Paul Bocuse doet normaal in de internationale horecasector bij velen een belletje rinkelen. Naast gerenommeerd gastronoom en...
e-Commerce is booming. Dat was twee jaar geleden al het geval, maar vandaag kent online retail geen grenzen.. Terwijl het aantal online...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.