Perfecte service in jouw restaurant

Het meest uitgebreide restaurant kassasysteem

Ondernemers met een passie voor de horeca hebben passie voor goede service. Laat je door onze kassasoftware ondersteunen bij het managen van je restaurant en focus op hetgeen waar het echt om draait: fantastische producten en perfecte service.

Snel en efficient te werk gaan

Maak een menu aan

Snel en efficient te werk gaan

Je kunt makkelijk en snel een geheel menu aanmaken, dagelijks wisselende gerechten toevoegen, uitverkochte gerechten verwijderen en kortingen instellen. Het is zo makkelijk dat ook je nieuwe medewerkers alles op dag één al zelf kunnen doen.

Meten is weten

Rapportages en data

Meten is weten

Grip op de cijfers - het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij hebben handige, overzichtelijke grafieken gecreëerd waarmee je in één oogopslag ziet hoe je onderneming er voor staat. Dankzij de gesynchroniseerde cloud-database kun je data ook onderweg of thuis inzien.

Bied gasten wat zij wensen

Bestellen en betalen

Bied gasten wat zij wensen

Hoe je gasten ook willen bestellen, je voldoet altijd aan iedere wens met het Lightspeed kassasysteem. Onze kassa is mobiel voor bestellingen op het terras, maar kan ook fungeren als vaste kassa op de bar. Je kunt klanten ook zelf laten bestellen met onze Self-Order Menu. Alles kan.

Willen gasten afrekenen? Dezelfde flexibiliteit geldt. Je kunt rekeningen in gelijke delen splitten of juist samenvoegen. Bespaar papier door de rekening per e-mail te sturen. En natuurlijk kan de klant met elk gewenste betaalmethode afrekenen: contant, pinnen of met creditcard.

14 dagen gratis uitproberen

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Minstens 6 tekens, zonder de tekens (<, >, ", ', &)
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .