De restaurant software voor een onberispelijke service

Technologie van de hoogste standaard voor service van de hoogste kwaliteit, dag in dag uit.

Restaurant Lawrence

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2015.

Alles wordt makkelijker met het juiste kassasysteem

Modern, flexibel en mobiel. Lightspeed Restaurant biedt de beste tools om efficiëntie te verhogen en de ervaring van jouw gasten te verbeteren.

Eenvoudig opnemen en verzenden van bestellingen

Eenvoudig opnemen en verzenden van bestellingen

Verkort de wachttijden en verbeter je omloopsnelheid met een kassa die iedere taak makkelijker maakt. Geef je gasten de best mogelijke service, iedere keer weer.

  • Pas je vloerplan en tafels aan, wanneer je maar wilt
  • Stel modifiers in zodat je sneller bestellingen kunt opnemen
  • Stuur bestellingen naar de bar of keuken en zend gangen uit op het juiste moment
  • Splits rekeningen per persoon of product, en zet items over daar waar nodig
Bouw een successtrategie

Data en rapportages

Bouw een successtrategie

Onze geïntegreerde rapportages geven zicht in de zaak, zelfs tot in de kleinste details. De meest populaire drankjes, de drukste uren, de minst bestelde gerechten; dit en meer vindt je in het kassasysteem. Ontdek wat klanten van je verlangen en creëer op basis hiervan jouw menu's en marketingstrategie.

Ik ben zelf niet werkzaam op de vloer, en moet de verschillende zaken aansturen vanaf kantoor. De rapporten van Lightspeed zijn gebruiksvriendelijk, en zorgen ervoor dat ik vanaf een afstand inzicht heb in alle belangrijke cijfers.
Laura van Nieuwland Breda Group
The Breda Group
Service zonder onderbrekingen

Online en offline

Service zonder onderbrekingen

Lukt het je niet om te verbinden met het Internet? Ook dan kun je nog steeds dezelfde service bieden. Onze offline modus biedt alle functies zelfs wanneer er geen WiFi is. Met onze Liteserver wordt alle data automatisch gesynchroniseerd zodra je weer verbonden bent.

De beste service, overal

Mobiliteit

De beste service, overal

Gasten verdienen de beste service, of ze nu in het restaurant zitten of op het terras. Draag het kassasysteem overal met je mee zodat je iedere klant kunt bedienen, overal in en buiten de zaak.

iKentoo is vanaf nu Lightspeed

iKentoo is vanaf nu Lightspeed

Nog steeds ondersteund en ontwikkeld door het team dat je kent en waar je van houdt, is je favoriete horeca kassasysteem vanaf nu onderdeel van Lightspeed. Alles blijft hetzelfde – maar dan beter.