De restaurant software voor een onberispelijke service

Technologie van de hoogste standaard voor service van de hoogste kwaliteit, dag in dag uit.

Restaurant Lawrence

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2015.

Restaurant Lawrence

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2015.

Alles wordt makkelijker met het juiste kassasysteem

Modern, flexibel en mobiel. Lightspeed Restaurant biedt de beste tools om efficiëntie te verhogen en de ervaring van jouw gasten te verbeteren.

Makkelijk bestellingen opnemen

Soepel en efficiënt

Makkelijk bestellingen opnemen

Met Lightspeed Restaurant verloopt alles soepel en snel. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface zullen ook nieuwe personeelsleden zich snel comfortabel voelen met het systeem. Klanten zullen de snelheid waarderen en bestellingen kunnen meteen naar de keuken worden gestuurd. Minder kans op fouten, meer tijd om van de ervaring te genieten.

''We kunnen het systeem heel snel en makkelijk naar eigen hand instellen, zodat het voor ons eenvoudig in gebruik is en de snelheid bevordert.''
Michiel van der Eerde - Restaurant ZUID Michiel van der Eerde - Restaurant ZUID
Bouw een successtrategie

Data en rapportages

Bouw een successtrategie

Onze geïntegreerde rapportages geven zicht in de zaak, zelfs tot in de kleinste details. De meest populaire drankjes, de drukste uren, de minst bestelde gerechten; dit en meer vindt je in het kassasysteem. Ontdek wat klanten van je verlangen en creëer op basis hiervan jouw strategie.

Service zonder onderbrekingen

Online en offline

Service zonder onderbrekingen

Lukt het je niet om te verbinden met het Internet? Ook dan kun je nog steeds dezelfde service bieden. Onze offline modus biedt alle functies zelfs wanneer er geen WiFi is. Met onze Liteserver wordt alle data automatisch gesynchroniseerd zodra je weer verbonden bent.

De beste service, overal

Mobiliteit

De beste service, overal

Gasten verdienen de beste service, of ze nu in het restaurant zitten of op het terras. Draag het kassasysteem overal met je mee zodat je iedere klant kunt bedienen, overal in en buiten de zaak.