Bied topservice met het Customer Facing Display

Geef klanten een overzicht van hun bestellingen op een gepersonaliseerd iPad-scherm.

Een betere afreken ervaring.

Wees transparant met je klanten en laat hen het volledige overzicht van hun bestelling zien. Toon de lijst met menu-items, de subtotaalprijs en de totale prijs.

Jouw kassasysteem, jouw branding.

Pas het uiterlijk van je display aan door je logo, kleuren en afbeeldingen toe te voegen. Voeg appetijtelijke foto's toe om het item van de dag te promoten of hou het simpel en toon een foto van het restaurant zelf; aan jou de keuze.

Wat zullen mijn gasten te zien krijgen?

Customer Facing Display visualiseert de volgende bestelgegevens:

  • Item details
  • Subtotaalprijs (vóór BTW)
  • Totaalprijs van de bestelling

Makkelijke set-up.

De installatie is super simpel. Pak uw tweede iPad of een ander Airplay-compatibel device, download de Customer Facing Display-app, koppel hem via de wifi aan uw kassasysteem en u bent klaar om uw bestellingen weer te geven. Voila!

Alles wat je nodig hebt, op één plek. Eindelijk.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor de horeca wordt.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron van klantgegevens - Eén support team
  • Krijg één volledig geïntegreerd aanbod
  • Kies uit basis- tot premium om aan al uw behoeftes te voldoen

"Lightspeed was geweldig voor mijn restaurant. Ze hebben me geholpen tijd te besparen en de kosten te verlagen met hun intuïtieve systeem, en elke keer als ik een vraag of probleem heb, helpen ze me graag en lossen ze mijn problemen op. Geen geen beter kassasysteem op de markt!"

Centrale Bergham