Krijg deze maand tot €1.000 korting op kassahardware bij Lightspeed Restaurant.*

Bespaar nu

Restaurant Hardware

Creëer de juiste hardware setup voor jouw restaurant, zodat je alle drukke momenten moeiteloos aankan.

Restaurant Hardware

iPad hardware kit.

Of je kassa nu op het aanrecht staat of je door het restaurant loopt met je iPad, deze hardware is gemaakt om jou te ondersteunen, hoe druk het ook is.

  • LAN kassabonprinter
  • Kassalade
  • Liteserver
  • Lightspeed iPad stand
  • Keukenprinter

*  iPad niet inbegrepen

Individuele hardware

Geen hardware kit nodig? Wij hebben ook individuele hardware om je bestaande set compleet te maken..

Castles S1F2

Castles S1F2 (WiFi)

De mobiele Castles S1F2 betaalterminal werkt op Wi-Fi en heeft een geïntegreerde printer, waardoor je overal in je restaurant betalingen kunt accepteren.

Thermische bonprinter

Met drievoudige interface-connectiviteit, heeft deze Epson-printer (TM-M30) configuratieopties voor top-load of front-load.

Thermische bonprinter

Thermische bonprinter

Betrouwbaarheid en efficiëntie tegen lage kosten met deze zelfklevende bonprinter (TSP650).

Printer-SP700

Keuken printer

Deze LAN-keukenprinter (SP700) is speciaal ontwikkeld voor warme en vochtige omgevingen en voorkomt dat de afdruk vervaagt.

Thermische bonprinter

Deze all-in-one, plug-and-play thermische bonnenprinter (TSP100) is gemakkelijk te installeren en nog gemakkelijker om te customizen, allemaal voor een betaalbare prijs.

Keuken buzzer 39594001

Keuken buzzer

De keuken buzzer (39594001) werkt perfect in luide omgevingen en is direct verbonden met jouw keukenprinter, waardoor koks weten wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt.

APG kassalade

De APG kassalades zijn verbonden via een Star printer, evenals APG kassalades met een Keyspan USB Adapter. De kassalade moet verbonden zijn met een Star Micronics printer.

Printer-SM-T300i

Draagbare bonprinter

Deze draagbare bonprinter (SM-T300i) heeft een dubbele Bluetooth /Serial port module en is gecertificeerd voor iOS, Android en Windows.

Lite-Server

Lite Server

De Lite Server onderhoudt een lokale database en maakt continu back-ups van jouw Lightspeed server gegevens. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over verloren data en gegevens tijdens internet uitval.

iPad mobiele case

iPad mobiele case

iPads zijn duur. Zorg dat jouw toestellen tegen een stootje kunnen met deze speciaal ontworpen iPad cases voor restaurantpersoneel.