Een professionele webshop maken

Doe je met Lightspeed eCommerce

Alles om je eigen webshop te maken

Met Lightspeed eCommerce hoef je niets te installeren en ben je niet afhankelijk van dure programmeurs. Wij bieden de meest uitgebreide oplossing met o.a. de laagste iDeal kosten (v.a. 19 cent), keuze uit honderden apps en responsive templates.

Webshop voor slimme ondernemers

Complete webshop software

Webshop voor slimme ondernemers

Lightspeed (voorheen SEOshop) biedt een compleet e-commerce platform voor het MKB, zowel beginnende als gevorderde webwinkeliers starten eenvoudig een webwinkel in de cloud. Met onze software kun je direct beginnen zonder technische voorkennis. Kies een template, importeer je producten, kies zelf je url's en ga direct aan de slag.

Een groot netwerk aan partners

Lightspeed heeft meer dan 150 partners en apps waarmee je de software kunt koppelen. Installeer krachtige plugins voor marketing, sales, klantenservice, voorraadbeheer, boekhouding en nog veel meer.

Totaalpakket voor webshops

Lightspeed groeit met je mee

Totaalpakket voor webshops

Met Lightspeed's webshop software heb je volledige controle over je voorraad, orders en retourzendingen. Maar online ondernemen betekent ook groeien. We hebben veel mogelijkheden tot opschalen voor als je bedrijf groter wordt. Dit kan met onze sterke SEO en Marketing opties voor je webshop. En met een template engine en API is bouw je een webshop die zeer geschikt voor ondernemers die meer willen.

Waarom professionals voor Lightspeed kiezen

Uitstekende standaarden

Uitstekende standaarden

1. Zoekmachinevriendelijk (SEO)

Natuurlijk wilt je dat je webshop goed vindbaar is in Google. Daarom zit Lightspeed eCom boordevol met zoekmachine optimalisatie tools.

2. Standaard responsive designs

Steeds meer mensen kopen via hun smartphone. Daarom heb je een responsive design webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten. Een mobiele webshop is ook beter voor je vindbaarheid.

3. Alle gegevens zijn veilig opgeslagen

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens van jouw klanten veilig worden opgeslagen. Daarom maakt Lightspeed gebruik van een beveiligde SSL-verbinding met HTTPS.

Bepaal zelf en betaal minder

Bepaal zelf en betaal minder

4. Geen technische kennis nodig

Waarom zou je een cursus moeten volgen om je webshop te kunnen beheren? Of dure ontwikkelkosten betalen? Bij Lightspeed kun je direct aan de slag, ook zonder technische kennis.

5. Design volledig naar wens aanpasbaar

Hoe beter je webshop eruit ziet, hoe meer je verkoopt. Daarom kun je het design van je webshop volledig naar wens aanpassen met een handige HTML/CSS editor.

6. Laagste iDEAL-kosten

Online shoppers betalen niet alleen voor een product, maar ook voor het gebruik van een betaalmethode. Lightspeed Payments biedt de laagste tarieven (vanaf 19 cent) in de markt.

De kracht van Lightspeed eCom

Jouw missie is onze missie

De kracht van Lightspeed eCom

Je kiest voor ons wanneer je een serieuze e-commerce ondernemer bent die een professionele webshop wilt. Lightspeed is de juiste keuze als marketing en SEO belangrijk voor je zijn. En wanneer je wilt dat je webshop helemaal 'eigen' is, met een door jouw gekozen look & feel.

Wij vinden dat je je als ondernemer moet kunnen richten op de marketing van je webshop, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technisch onderhoud. Onze webwinkelsoftware maakt voorraadbeheer makkelijk, verkoopdata inzichtelijk en heeft de meeste uitgebreide marketingtools en app store die ervoor zorgen dat jouw website en producten optimaal scoren in de zoekmachineresultaten.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .