Retail kassa

Retail

Voorraadbeheer, eCommerce, data, loyalty, payments, meer.

Horeca kassa

Horeca

iPad POS, menu, tafels, floor plan, rapporten, meer.

Het iPad kassasysteem voor Retail en horeca

Beheer je voorraad, sales data en klant relaties centraal met een alles-in-één POS kassasysteem.

retail kassasysteem

Retail kassa

Retailers die met onze iPad point-of-sale kassa werken, kunnen gebruik maken van verschillende functies die niet in andere kassa’s te vinden zijn. Wij bieden de mogelijkheid om het assortiment in de webshop en in de fysieke winkel te beheren vanuit één systeem. Hoewel andere kassasystemen ook over rapportage functies beschikken, biedt ons systeem zeer gerichte statistieken met relevante data-rapporten waarmee retailers hun bedrijf beter kunnen managen. Onze geavanceerde voorraadbeheerfuncties, zoals de geïntegreerde inkoopcatalogi en voorraad alerts, helpen retailers om de workflows binnen het bedrijf efficiënter te maken.

horeca kassasysteem

Horeca kassa

Lightspeed onderscheidt zich van andere kassasystemen doordat ze het werk van horeca uitbaters versimpelen. Of je nu een café, een quick-service restaurant of een restaurant in een hotel hebt, ons gebruiksvriendelijke systeem vanaf mobiele iPads zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag tijd bespaart. Ook bieden we geweldige add-ons, zoals een Kitchen Display en Self-Order Menu, waarmee het runnen van je horecazaak nog makkelijker wordt.

Meer dan alleen een Kassasysteem

Vanuit een traditioneel oogpunt is een kassasysteem enkel bedoeld om betalingen aan te nemen. Maar tegenwoordig kan een kassa nog veel meer dan dat. Retailers en horecazaken kunnen Point-of-sale (POS) kassa's gebruiken als business management tools. Een POS kassasysteem kan je van data voorzien om betere bedrijfsbeslissingen te nemen, de klantervaring te verbeteren, helpen taken te automatiseren en dagelijkse processen te optimaliseren.

Open je binnenkort je eerste vestiging? Wil je een switch maken naar een andere tool? Kies dan de juiste partij, een partner dat meegroeit met jouw bedrijf. Het iPad kassasysteem van Lightspeed beschikt over unieke functies. Dankzij de directe synchronisatie met de cloud en de ongebonden mobiliteit helpen onze kassa’s om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen

Wil je weten wat onze iPad kassasystemen voor jou kunnen betekenen?

Gratis Lightspeed Retail demo?

Gratis Lightspeed Restaurant demo?