KASSASYSTEEM EN BETAALPLATFORM

Hét complete kassasysteem voor horeca en retail

Of je nu een restaurant of een winkel runt, met onze intuïtieve kassasystemen en betaalplatform kun je je zaak snel vereenvoudigen en opschalen.

Bestelling invoeren in een restaurant kassasysteem tablet

Het horeca kassasysteem voor ambitieuze ondernemers.

Lightspeed Restaurant is het horeca kassasysteem en betaalplatform dat met je meegroeit. Pas je vloerplan en menu's zelf aan, verhoog je tafelrotatie, krijg bruikbare data rapporten en beheer al je horecazaken in één systeem.

Voorraad van t-shirt in de backoffice van een retail kassasysteem

Werk efficiënter met ons winkel kassasysteem.

Beheer je voorraad, webshops, winkelpersoneel en al je locaties met Lightspeed Retail, hét mobiele kassasysteem en betaalplatform voor de detailhandel.

Kies jouw type onderneming, dan laten wij je zien wat je nodig hebt

eCommerce
koptelefoon iPad
witte schoenen fiets sleutel gele t-shirt
Bestelplatform voor restaurants en winkels op een tablet en een telefoon

Ontdek al onze producten.

Naast kassa's biedt het ondernemersplatform van Lightspeed ook een breed gamma aan producten om je systeem naar wens uit te breiden.

Aan Lightspeed Restaurant kun je de volgende producten toevoegen: horeca data rapportages & inzichten, restaurant voorraadbeheer en online bestellen en afhalen.

Aan Lightspeed Retail kun je de volgende producten toevoegen: webshop software, winkel voorraadsoftware, accounting integraties, analytics, marketing & loyalty en werkorders.

Tijd om uit te breiden? Lightspeed helpt jouw business plannen te realiseren met horeca financiering en retail financiering

Lightspeed Support

Uitzonderlijke klantenservice onderscheidt ons van de rest.

Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, webinars, demo's en video's — allemaal gratis.

FAQ

Vind hier het antwoord op veel gestelde vragen.

Wat is een POS systeem?

POS staat voor 'point of sale', of verkooppunt. Het is een (digitaal) platform waarmee ondernemers kunnen verkopen en betalingen ontvangen, hun voorraad beheren en toegang krijgen tot al hun verkoopgegevens.

Online kassasystemen zoals dat van Lightspeed kunnen zowel vanuit je zaak als onderweg worden gebruikt en uitgebreid worden met een reeks add-ons en (partner) integraties om zo aan al je operationele behoeften te voldoen.

Restaurant | Retail

Hoe werkt een online kassasysteem?

Een online kassasysteem werkt via wifi. Voorraad-, transactie- en verkoopsgegevens en -rapporten worden opgeslagen in de cloud waardoor je er altijd en overal toegang tot hebt.

Heb ik een licentie nodig om gebruik te maken van Lightspeed?

Ja, je hebt een licentie nodig voor elk apparaat waarmee je Lightspeed gebruikt. Elk extra apparaat kan tegen een gereduceerde prijs worden toegevoegd. Deze licenties kunnen op maand- of jaarbasis worden betaald.

Zie onze prijspagina's voor meer informatie:

Restaurant | Retail

Wat zijn de voordelen van een online kassasysteem?

Mobiel zijn – Je hoeft niet langer op locatie te zijn om zaken zoals voorraadbeheer, personeelsplanning of verkooprapporten te bekijken. Bekijk al je resultaten overal, waar je ook bent.

Een goede klantenservice – Gebruik gegevens om een ​​duidelijk overzicht te krijgen van de bestellingen en aankopen van klanten en gasten. Deze gegevens kun je opslaan in je kassasysteem, waardoor je altijd een persoonlijke service kunt bieden en de kans op upsells en herhalingsaankopen kunt vergroten.

Voer snel updates door – Met onze online kassa kun je snel en eenvoudig updates uitvoeren. Of je nu menu's wil aanpassen of voorraad wil toevoegen, je doet het eenvoudig zelf vanuit de backoffice van je kassa software.

Ruimte besparen – Ons kassasysteem is mobiel, waardoor je geen vast punt voor je kassasysteem nodig hebt en dus veel ruimte kunt besparen.

Integreert Lightspeed met andere software?

Ja, in de restaurant en winkel kassasystemen van Lightspeed kan andere software worden geïntegreerd, zodat het aan de verschillende wensen van ondernemers kan voldoen.

We integreren met een reeks partners, waaronder Mailchimp, Resengo, MEWS, Zettle (de integraties verschillen per product).

Bekijk de lijst met integraties:

Retail | Restaurant

Op welk besturingssysteem werkt de kassasysteem software?

Onze kassystemen draaien op het iOS-besturingssysteem van Apple en kunnen dus gebruikt worden op jouw bestaande Apple apparaten. Ze zijn niet compatibel met Android apparaten.

Meer weten over onze kassasystemen?

Bekijk een van onze kassasystemen die het best bij jouw onderneming past.

Kassasysteem horeca. K-Series van Lightspeed en de betaalterminal.

Meer weten over Lightspeed Restaurant?

Betaalterminal en iPad kassa met software voor het Lightspeed retail kassasysteem, met een gebruiksvriendelijke opzoekfunctie voor producten en een overzichtelijk betaalscherm.

Meer weten over Lightspeed Retail?