Hét complete kassasysteem voor horeca en retail

Of je nu een restaurant of een winkel runt, met onze intuïtieve kassasystemen kun je je zaak snel vereenvoudigen en opschalen.

Kassasystemen en betaalterminals voor horeca en winkels
Bestelling invoeren in een restaurant kassasysteem tablet

Het horeca kassasysteem waar je op kunt bouwen.

Lightspeed Restaurant is een horeca kassasysteem dat met je meegroeit. Integreer contactloze betalingen of bezorgmogelijkheden in je kassasysteem, pas eenvoudig je vloerplan zelf aan en verbeter je onderneming aan de hand van glasheldere rapporten.

Voorraad van t-shirt in de backoffice van een retail kassasysteem

Maak ondernemen makkelijk met ons winkel kassasysteem.

Volg je voorraad op de voet, personaliseer je klantenservice en verkoop zowel online als offline Lightspeed Retail, hét mobiele kassasysteem voor detailhandel.

Bestelplatform voor restaurants en winkels op een tablet en een telefoon

Ontdek al onze add-ons.

Naast kassa's biedt het ondernemersplatform van Lightspeed ook een breed gamma aan add-ons om je systeem naar wens uit te breiden.

Aan Lightspeed Restaurant kun je de volgende add-ons toevoegen: geïntegreerde betalingen, maaltijdbezorging en online bestellen en afhalen.

Aan Lightspeed Retail kun je de volgende add-ons toevoegen: webshop software, analytics en loyalty.

Lightspeed Support

Uitzonderlijke klantenservice onderscheidt ons van de rest.

Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, webinars, demo's en video's — allemaal gratis.

FAQ

Vind hier het antwoord op veel gestelde vragen.

Wat is een POS systeem?

POS staat voor 'point of sale', of verkooppunt. Het is een (digitaal) platform waarmee ondernemers kunnen verkopen en betalingen ontvangen, hun voorraad beheren en toegang krijgen tot al hun verkoopgegevens.

Online kassasystemen zoals dat van Lightspeed kunnen zowel vanuit je zaak als onderweg worden gebruikt en uitgebreid worden met een reeks add-ons en (partner) integraties om zo aan al je operationele behoeften te voldoen.

Hoe werkt een online kassasysteem?

Een online kassasysteem werkt via wifi. Voorraad-, transactie- en verkoopsgegevens en -rapporten worden opgeslagen in de cloud waardoor je er altijd en overal toegang tot hebt.

Heb ik een licentie nodig om gebruik te maken van Lightspeed?

Ja, je hebt een licentie nodig voor elk apparaat waarmee je Lightspeed gebruikt. Elk extra apparaat kan tegen een gereduceerde prijs worden toegevoegd. Deze licenties kunnen op maand- of jaarbasis worden betaald.

Zie onze prijspagina's voor meer informatie:

Restaurant | Retail

Wat zijn de voordelen van een online kassasysteem?

Mobiel zijn – Je hoeft niet langer op locatie te zijn om zaken zoals voorraadbeheer, personeelsplanning of verkooprapporten te bekijken. Bekijk al je resultaten overal, waar je ook bent.

Een goede klantenservice – Gebruik gegevens om een ​​duidelijk overzicht te krijgen van de bestellingen en aankopen van klanten en gasten. Deze gegevens kun je opslaan in je kassasysteem, waardoor je altijd een persoonlijke service kunt bieden en de kans op upsells en herhalingsaankopen kunt vergroten.

Voer snel updates door – Met onze online kassa kun je snel en eenvoudig updates uitvoeren. Of je nu menu's wil aanpassen of voorraad wil toevoegen, je doet het eenvoudig zelf vanuit de backoffice van je kassa software.

Ruimte besparen – Ons kassasysteem is mobiel, waardoor je geen vast punt voor je kassasysteem nodig hebt en dus veel ruimte kunt besparen.

Integreert Lightspeed met andere software?

Ja, in de restaurant en winkel kassasystemen van Lightspeed kan andere software worden geïntegreerd, zodat het aan de verschillende wensen van ondernemers kan voldoen.

We integreren met een reeks partners, waaronder Mailchimp, Resengo, MEWS, Zettle (de integraties verschillen per product).

Bekijk de lijst met integraties:

Retail | Restaurant

Op welk besturingssysteem werkt de kassasysteem software?

Onze kassystemen draaien op het iOS-besturingssysteem van Apple en kunnen dus gebruikt worden op jouw bestaande Apple apparaten. Ze zijn niet compatibel met Android apparaten.

Nieuwsgierig naar onze kassa software?

Probeer Lightspeed 14 dagen gratis uit.

Hamburger icoon

Gratis Lightspeed Restaurant demo

T-shirt icoon

Gratis Lightspeed Retail demo