Het kassasysteem verkozen door speelgoedwinkels

Krijg de vrijheid om jouw onderneming op jouw manier te runnen: zoals het zou moeten zijn.

Het kassasysteem verkozen door speelgoedwinkels

Bouw een successtrategie met de juiste tools

Voorraadmanagement, online verkoop en klantrelaties verzorgen? Dat en meer kan nu via je kassasysteem.

Klantdata

Weten wat de klant wilt

Veel volwassenen vinden het nog altijd moeilijk om jongeren het juiste speelgoed te geven. Bied jouw klanten een helpende hand - maak via het kassasysteem klantprofielen aan, voeg notities toe en check hun vorige aankopen. Zo ontdek je wat het kind al heeft gekregen en kun je klanten beter adviseren over hét speelgoed van nu.

Voorraadmanagement

Meer zicht op de voorraad

Als je een grote voorraad hebt, kan het moeilijk zijn om overal grip op te houden. Gebruik het kassasysteem om jouw voorraad te organiseren met tags en categorieën. Zo kun je snel en eenvoudig producten terugvinden.

Mobiel en flexibel

Loop de verkoop tegemoet

Ons kassasysteem draait op een iPad waarmee je overal in de winkel betalingen kunt verrichten. Kinderen vinden het nu eenmaal leuk om de hele winkel door te speuren - houd samen met de ouders een oogje in het zeil én verwerk meteen de betaling van hun nieuwste speelgoedaankoop.

Speelgoedwinkel kassasysteem

Rapportages

Oog op de toekomst

Plannen is de eerste stap naar succes. Met onze geïntegreerde verkooprapportages kun je de cijfers van een periode checken. Zo weet je wat vorig jaar goed liep en kun je je voorraad voor dit jaar hierop aanpassen.

Speelgoedwinkel kassasysteem