Hardware voor Lightspeed Retail

Of je nu een mobiel apparaat gebruikt, een kassa op je toonbank wil of op zoek bent naar bonprinters en barcodescanners, wij hebben de retail hardware die je zoekt.

Hardware

Geen kit nodig?
We helpen je ook met losse accessoires.

Hardware Retail Star
StarPrinter TSP100

Lightspeed bonprinter TSP143IV (LAN)

Met deze printer kun je gemakkelijk kassabonnetjes personaliseren in de huisstijl van jouw winkel.

witte barcodescanner

Socket Mobile S700

Deze Bluetooth-scanner is gecertificeerd door Apple en integreert naadloos met de iOS-applicaties van Lightspeed.

Hardware Retail kassascherm

Apple iPad 10,2-inch, wifi 64 GB + standaard

Of je nu een iPad POS-standaard gebruikt voor je kassascherm of met de iPad door de winkel loopt, met deze hardware kies jij hoe jij je kassasysteem wilt gebruiken.

Hardware Retail WisePOS E

BBPOS WisePOS E Reader

Deze betaalterminal accepteert chip-, contactloze- en betalingen met magneetkaart. iOS of desktop, EMV & PCI-compliant.

zwarte kassalade

Kassalade

De kassalade kan worden aangesloten op de door ons ondersteunde printers.

grijze labelprinter

Labelprinter Dymo Turbo

De Dymo Turbo labelprinter kan via USB rechtstreeks op je systeem worden aangesloten.

FAQ.

Welke hardware heb ik nodig voor mijn Lightspeed Retail kassasysteem?

De setup van je hardware kun je helemaal zelf bepalen, afhankelijk van jouw type winkel. Een goede Lightspeed basisuitrusting bestaat uit een iPad met een stabiele standaard, of een laptop, een bonprinter, een kassalade, een barcodescanner en een betaalterminal.

Kan ik mijn huidige hardware gebruiken met het kassasysteem van Lightspeed Retail?

De producten op deze pagina hebben we met zorg geselecteerd voor Lightspeed Retail. We verkopen én ondersteunen al deze producten. Niet alle hardware is geschikt voor onze kassasystemen of voor gebruik in winkels. Onze kassasystemen werken bovendien enkel op iOS ondersteunde hardware, zoals iPads, iPhones en andere Apple producten. Mocht je vragen hebben over producten die je niet op deze pagina kunt vinden ga dan naar onze supportpagina of neem contact op met één van onze specialisten.

Kan ik verschillende merken door elkaar gebruiken?

Ja. Omdat in elke productcategorie een ander merk marktleider is, zal het zelfs onvermijdelijk zijn om verschillende merken met elkaar te combineren. Merken die zich op hardware voor retailers focussen, zoals Lightspeed, bieden meestal producten aan die beter passen in winkels, waardoor ze vaak een eleganter design hebben, en bovendien gekoppeld kunnen worden aan printers, scanners en betaalterminals. Kassahardware die zich niet specifiek op retail richt, heeft vaak een minder doordacht design dat moeilijker past in het interieur van een winkel.

Gaan de retail hardware en accessoires van Lightspeed lang mee?

Lightspeed's hardware is speciaal ontworpen voor retailers. De levensduur van hardware is moeilijk in te schatten en hangt af van het gebruik, maar apparatuur moet tegen een stootje kunnen en stofbestendig zijn. Voor alle hardware die je hebt aangeschaft bij Lightspeed, bieden we technische ondersteuning aan via ons supportteam.

Biedt Lightspeed support bij vragen over de retail hardware?

"Uiteraard. Ons support-team staat altijd voor je klaar bij vragen over alle Lightspeed producten, hardware inclusief.
"

Kan ik dezelfde hardware gebruiken voor mijn horecaonderneming als voor mijn winkels?

Bepaalde hardware is zowel in een horeca- als een winkelsetting inzetbaar, zoals bepaalde printers en iPad-standaarden. Andere onderdelen zijn juist specifiek afgestemd op één van de twee. Neem gerust contact op met onze experts om na te gaan welke hardware geschikt is voor jouw onderneming.