Exclusieve aanbieding: 20% korting op Lightspeed Retail en €500 korting op hardware.*

Bespaar nu

Retail Hardware

Creëer de juiste hardware setup voor jouw winkel

Retail Hardware

iPad hardware kit

Met onze verschillende hardware setups kun je zelf kiezen of je vanuit achter de toonbank werkt of met je kassa door je winkel wilt kunnen lopen. Het is allemaal mobiel en draadloos.

  • APG kassalade
  • Socket scanner bluetooth
  • LAN kassabonprinter
  • Thermamark kassabonpapier
  • Vault Simplicity iPad stand

* * iPad niet inbegrepen

Desktop hardware kit

In de Lightspeed desktop hardware kit zit alles wat je nodig hebt om snel en professioneel in je winkel te kunnen werken.

  • APG kassalade
  • Lightspeed USB scanner
  • USB kassabonprinter
  • Thermamark kassabonpapier

* * iMac niet inbegrepen

Hardware

Geen kit nodig? We helpen je ook met losse accessoires.

TM-m30

Met drievoudige interface-connectiviteit heeft deze printer configuratieopties voor top-load of front-load.

Zebra ZD410 Printer

Lightspeed ondersteunt de Zebra ZD410 labelprinters voor productetiketten van diverse afmetingen, inclusief labels voor sieraden.

APG kassalade

De APG kassalades zijn verbonden via een Star printer, evenals APG kassalades met een Keyspan USB Adapter. De kassalade moet verbonden zijn met een Star Micronics printer.

Socket Mobile Scanner

Handzame barcodescanner welke aangesloten wordt op een iPad via bluetooth. Uitsluitend ondersteund voor iPad.

USB barcodescanners

Deze scanners werken naadloos samen met de software van Lightspeed. Ze zijn eenvoudig te installeren, duurzaam in gebruik, en elegant qua uiterlijk.

Star Printer TSP100

Deze LAN/WLAN/USB printer wordt door Lightspeed ondersteund.

Yoximo (Atos Worldline)

Deze draadloze betaalterminal verwerkt snel contactloos en smartphone betalingen. De betalingen worden automatisch doorgezet vanaf de iPad. Zowel Worldline als Lightspeed helpen om de terminal te installeren.

iZettle (meerdere modellen mogelijk)

Pocketsize betaalterminal inclusief mogelijkheid tot contactloos betalen en retour-pinnen. Deze pin-devices worden geleverd vanuit iZettle en zijn eenvoudig te koppelen aan de iPad.

Yomani (Atos Worldline)

Deze betaalterminal verwerkt snel contactloos en smartphone betalingen. De betalingen worden automatisch doorgezet vanaf de iPad. Zowel Worldline als Lightspeed helpen om de terminal te installeren.

Uit welke onderdelen moet mijn kassasysteem hardware setup bestaan?

Hoe en welke hardware je wilt gebruiken mag je zelf bepalen; de hardware moet uiteindelijk bij jouw concept en winkel passen. Een basic setup bestaat uit een bonnenprinter, een kassalade, een barcode scanner, een pinapparaat en, mits je iPads gebruikt, een stabiele standaard voor de iPad.

Wat is het verschil tussen een desktop en een iPad hardware kit?

De iPad kit is geschikt voor iedereen met een voorkeur voor een mobiele opzet zonder kabels - de printer is een LAN printer en de scanner is draadloos. De desktop hardware kit bevat een scanner en een printer met een USB-connector.

Kan ik Lightspeed Retail met mijn huidige hardware gebruiken?

De hardware combinaties op deze pagina zijn ideale setups die wij in combinatie met Lightspeed Retail aanraden. Wij verkopen én bieden support voor alle hardware die op deze pagina te vinden is. Niet alle hardware is geschikt om in een winkelomgeving goed en snel te werken. Mocht je vragen hebben over hardware die je niet op deze pagina kunt vinden ga dan naar onze support pagina of neem contact met één van onze specialisten op.

Werkt de hardware van verschillende hardware aanbieders in combinatie?

Ja. Omdat in elke categorie een ander merk marktleider is zal het zelfs onvermijdelijk zijn verschillende merken met elkaar te combineren. Hardware aanbieders die zich op hardware voor winkels focussen bieden meestal producten aan die meer passen bij een winkelomgeving en wat kleiner en eleganter gedesigned zijn. Dat staat mooier op jouw toonbank.

Is de hardware die Lightspeed aanbiedt van goede kwaliteit?

Wij hebben alle hardware accessoires die wij aanbieden zorgvuldig uitgekozen en weten van onze klanten dat zij tevreden zijn met de kwaliteit. Hardware voor winkel kassasystemen moet goed tegen stof en kleine stoten kunnen. Nadat je hardware via Lightspeed hebt aangeschaft bieden wij ondersteuning via ons eigen support team aan.

Biedt Lightspeed support voor hardware gerelateerde vragen?

Uiteraard. Onze technische support medewerkers zijn altijd voor jou bereikbaar voor vragen rond de hardware die door Lightspeed is verkocht.

Kan ik dezelfde hardware voor mijn horecaonderneming gebruiken als voor mijn winkels?

Bepaalde hardware is zeker in zowel een horeca- als een winkelomgeving inzetbaar. Echter, sommige zijn afgestemd op één van de twee. Check dit altijd even voor je begint aan de setup voor jouw onderneming.