Bied je gasten de beste ervaring met ons hotel-kassasysteem

Het runnen van je bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest met een kassasysteem dat geïntegreerd is met je PMS.

QO Amsterdam

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2017.

Grip op je hotel restaurant dankzij cloud technologie

Hotel en hotel restaurant, centraal beheerd op één plek. Creëer een koppeling tussen je hotel PMS-systeem en het Restaurant kassasysteem. Dat verhoogt efficiëntie en werkt makkelijker. Boek de tafels in het restaurant direct op kamers, optimaliseer jouw roomservice en houd grip op gasten en personeel tegelijk.

Verhoog de efficiëntie

Verhoog de efficiëntie

Tijd is geld. Verhoog je efficiëntie met een kassasysteem dat de kans op fouten vermindert, je klantervaring verbetert, snellere service biedt en de facturatie makkelijker maakt.

  • Integreer je restaurant met je favoriete PMS-systeem
  • Beheer bestellingen uit het restaurant en je roomservice vanuit één systeem
  • Stel modifiers in zodat je sneller bestellingen kunt opnemen
  • Stuur bestellingen naar de bar of keuken en zend gangen uit op het juiste moment
Kracht van data

De moderne F&B manager

Kracht van data

F&B managers zijn het schakelpunt voor alle data-flows binnen hotel en hotel restaurant. Met de juiste data in handen kun je makkelijker en efficiënter beslissingen te nemen over o.a. inkoop, verkoop en personeel.

Door de mobiliteit van het systeem kunnen we de drukte in de ochtend goed aan, en door de gebruiksvriendelijke interface is nieuw personeel snel ingewerkt.
Wouter Wolters QO Amsterdam

Ons kassasysteem helpt je flexibiliteit en snelheid te verhogen. Dat geldt voor het hotel en het hotel restaurant. Versimpel je taken en richt je aandacht op het meest belangrijke: het gemak, plezier en welzijn van jouw gasten.