MEWS

Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

  • Video

Mews

  • Stuur met Lightspeed direct rekeningen van het restaurant naar het gastaccount in de PMS
  • Laat gasten betalen voor hun restaurant rekeningen wanneer zij uitchecken
  • Koppel twee cloud producten in één volledige hotel-oplossing

“Het enige kassaysteem in de cloud die geïntegreerd is met de Mews oplossing. Naadloos, snel en efficiënt: precies hoe technologie zou moeten zijn.”

Uitgebreide omschrijving

Deze integratie biedt een geïntegreerde cloud oplossing voor verschillende grote hoteliers in Europa. Full service hotels kunnen nu verschillende bars en restaurants koppelen door een verbinding met hun Property Management System, dit zorgt voor een consistente en moderne ervaring voor je gasten.

Wat onze gebruikers zeggen
“Mews bracht de flexibiliteit in ons hotel wat noodzakelijk was om een “receptie-vrije” verwelkoming te creëren. We zijn zeer blij dat het nu mogelijk is om onze gasten te registreren op basis van hun persoonlijke wensen. Zoals, snel via een online check-in, begeleid worden naar hun kamer, of in combinatie met een goed glas wijn naast de open haard. Dat is het warme welkom wat gasten verwachten, mogelijk gemaakt door Mews.”
— Ingmar Sloothaak, Kasteel Kerckebosch, Nederland

“Mews is een elegante web-based oplossing voor moderne hoteliers. Wat wij vooral fijn vinden is dat alles op één plek te vinden is, en elke actie binnen een paar klikken gedaan is.”
— Evgenia Sakharova, Teleport Hotels, Nederland

Over ons

Mews is een PMS systeem in de cloud dat gebouwd is voor de hoteliers van de toekomst. Met een online check-in mogelijkheid, een naadloze integratie met vele integratie partners en een mobiel vriendelijke interface, verzekeren wij een snelle en gemakkelijke training en onboarding voor werknemers.

 

Informeer bij jouw account manager naar de maandelijkse kosten van deze integratie

Categorie:
Hotel PMS
Product:
Restaurant