lightspeedhq
De Kampioen: Lightspeed

De Kampioen: Lightspeed

Leeftijd: Opgericht in 2005
Hoofdkantoor: Canada, Verenigde Staten, Europa
Lightspeed bouwt end-to-end bedrijfsoplossingen voor restauranthouders en winkeliers waarmee zij hun klanten een onovertroffen ervaring kunnen bieden omdat kassasysteem, voorraadbeheer, klantenmanagement en analytische gegevens op alle kanalen met elkaar worden verbonden, zowel in de winkel als online.

De Tegenstander: Shopify

De Tegenstander: Shopify

Leeftijd: Opgericht in 2004
Hoofdkantoor: Ottawa, Canada
Shopify is een e-commerce oplossing die kleine en middelgrote winkeliers helpt om hun dagelijkse zaken te managen, ongeacht of ze hun koopwaar online, op fysieke locaties of op elke andere plek verkopen.

Waarom Lightspeed de kampioen is.

Eenvoudige tarieven

Terwijl Shopify een maandelijks bedrag rekent plus een percentage van de omzet, betaal je bij Lightspeed slechts een maandelijkse vergoeding.

Geoptimaliseerd betaalproces

Lightspeed biedt drie betaalopties (betalen in één stap, betalen op één pagina en A/B testing), die op elk willekeurig moment kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd. Schakel tussen betalen in één stap en betalen op één pagina, of gebruik beide methoden tegelijkertijd met behulp van A/B testing. Zo ontdek je welke optie het beste resultaat oplevert ‒ en verhoog je uiteindelijk je inkomsten.

Verantwoordelijk support team

Beginnen met of overschakelen op een nieuw kassasysteem kan een hele uitdaging en een tijdrovende zaak zijn. Lightspeed maakt het winkeliers en restauranthouders gemakkelijk door hen een onboardingsessie aan te bieden waarin ze de grondbeginselen leren. Zodra de klant daadwerkelijk met het kassasysteem aan de slag gaat, biedt Lightspeed ook nog eens gratis en onbeperkt 24/7 technische hulp aan via telefoon, e-mail of livechat.

Internationaal bereik

Bij Lightspeed kun je kiezen uit 14 talen voor je webshop en de betaalpagina’s van je kassasysteemsoftware, en uit 7 talen voor de back office ‒ terwijl Shopify maar één taal aanbiedt. Met Lightspeed beperk je je internationale groeimogelijkheden niet.

Kassasysteem voor restaurants

Naast detailhandel- en e-commerce oplossingen, biedt Lightspeed ook kassasysteemtechnologie voor restaurants. Shopify doet dat niet. Van de eetzaal tot de keuken, helpt Lightspeed Restaurant POS je om je restaurant soepeltjes te runnen en je klanten een fantastische ervaring te bieden.

Check-out melding ‘gegevens kunnen worden gedeeld’ bij Shopify

Sinds begin 2016 krijgen consumenten op Shopify webshops de melding dat hun gegevens gedeeld kunnen worden met derden. Ook als deze Nederlands zijn. Deze melding wekt natuurlijk geen vertrouwen op bij klanten die op punt staan om af te rekenen. Bij Lightspeed webshops is dit niet van toepassing.

Winner

Winner

Lightspeed biedt bedrijven die flexibel zijn en groeien, de diepgaande voorraad-, aankoop- en rapportagecapaciteiten die ze nodig hebben om hun klanten beter te begrijpen en aan zich te binden. Lightspeed is ervan overtuigd dat zowel grote als kleine winkeliers toegang moeten hebben tot vooraanstaande technologie die hen de middelen biedt om te slagen in een snelveranderende industrie.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .