"Shopmonkey maakt alle beloftes waar en onze shop ziet er geweldig uit.
Veel dank!"

Beachim

De meest ervaren Lightspeed partner

In 2009 begon de liefde, toen we met onze eigen shops klant werden van Lightspeed. Inmiddels hebben we volledige focus op maatwerk binnen Lightspeed en zijn we met 750+ gebouwde shops by far de meest ervaren partij. We houden daarnaast van lichtsnelheid communiceren/realiseren én zijn met een uurtarief van €59 de meest betaalbare partner. Best of the best!

Wat doen we?

We zijn een kei in front end maatwerkaanpassingen. We fiksen volledig custom build thema's, passen bestaande thema's aan, maar fiksen ook oplossingen zoals live carts, Instashops, cadeaus in de winkelwagen, video integraties, lookbooks en nog véél meer! We laten je shop beter converteren en halen véél meer uit de standaard mogelijkheden van Lightspeed.

En voor wie doen we het?

In eerste instantie voor onszelf, gewoon omdat we het vak zo leuk vinden. Daarnaast voor shops met een kleine omzet, maar ook voor shops die meer dan 30 miljoen presteren. Voor kleine shops met weinig producten, maar óók voor shops met een GROOT assortiment. Tevens maken andere Lightspeed partners zoals DMWS, Vivaio, DTG, maar ook mediabureaus, designers en marketingjongens dankbaar gebruik van onze expertise. Jij ook?

Een greep uit onze klanten

Ik ben met name tevreden over het goede advies en de snelle afhandeling van zaken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe webshops. Ik zou DMWS en Lightspeed dan ook aan iedereen aanraden."
- Suzanne Dekker, Q-dance

Onze USP's

• Meeste ervaring (750+ shops)
• Laag uurtarief
• Snelste met uitvoeren
• Binnen 2 - 3 uur een reactie
• Beoordeeld met een 9,9!

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .