Online succes boek je met Lightspeed

Je wilt groeien, je wilt meer, je wilt anders. Wij zijn er voor je.

Lightspeed eCom_Responsive Store _en_US

Overstappen

Importeer je gegevens
Wat doe ik met mijn huidige webshop? Maak een export bij je huidige webshop leverancier. Pas het CSV/excel bestand aan naar ons format. Zo kun je het grootste deel van je productaanbod zelf importeren binnen je nieuwe professionele Lightspeed eCommerce webshop. Niet handmatig, maar met een csv-import.

Stuur een verhuiskaart
Alle URL-directs gaan mee naar je nieuwe webshopomgeving. Simpel gezegd betekent dat dat je de zoekmachines vertelt waar de oude informatie stond en waar de nieuwe informatie geplaatst is.

Verbeter je look
Je kunt desgewenst ook je design meenemen. Maar aan de andere kant. Je draagt toch ook niet elke winter dezelfde jas? Kies uit één van de vele responsive templates en pas ze aan hoe jij dit wil.

Grootste redenen om over te stappen

Je bent uit je jasje gegroeid. Je wilt zelf sleutelen aan het design. Over de grens verkopen. Je bent klaar met oefenen en wil je aansluiten bij een professioneel retail e-commerce platform. Dat kan. In de afgelopen 7 jaar zijn dit de meest genoemde redenen om over te stappen naar Lightspeed (voorheen SEOshop).

  • Uitgebreid voorraadbeheer, met o.a. meldingen bij lage voorraad.
  • Makkelijke import/export van producten.
  • Schone URL’s, zoekmachine vriendelijk en zelf te bepalen.
  • Order- en retourverwerking, splits de order, niet de factuur. Maak creditnota’s aan.

Halveer de tijd dat je nu kwijt bent

Bij Lightspeed gaan dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk automatisch. Ben je nu uren kwijt met boekhouding, het bijhouden van je voorraad of de verzending? Daar gaat verandering in komen. Met 150+ gespecialiseerde e-commerce partners kun je zelf bepalen wat je uitbesteedt.

App Store met +150 apps
Lightspeed eCommerce richt zich met name op de kern van het systeem: de software. Online boekhoudintegraties doen we niet. Verschepen ook niet. Maar we vinden dit wel belangrijk! Zo belangrijk dat wij dat uitbesteden aan de beste partners die we voor je kunnen vinden. Kies wat jij belangrijk vindt en met 1 druk op de knop is er een extra functie of dienst toegevoegd aan jouw webshop.

Open Source vs SaaS

Open Source is niet altijd gratis
Om een webshop op Open Source-software te bouwen is technische kennis een vereiste. Je geeft al snel veel tijd en geld uit aan ontwikkelkosten en duur maatwerk, voordat je bent begonnen. In het geval van een SaaS-oplossing betaal je elke maand een vast bedrag. Op die manier heb je dus geen grote voorinvestering, maar weet je waar je elke maand aan toe bent.

Schaalbaar
Wanneer je webshop groeit loop je tegen een aantal dingen aan: hoge bezoekersaantallen, bulk-import, prijsaanpassingen (sale & kortingen) en verkopen in het buitenland. Lightspeed is een grote speler op de markt van SaaS-software en is gebouwd om op te kunnen groeien.

Hosting & Updates
Alle Lightspeed eCom-klanten maken gebruik van hetzelfde platform dat is ontwikkeld door experts. Dat betekent meer stabiliteit, gratis hosting en geen lange ontwikkelingstrajecten. Ook zijn updates, waarbij functies worden toegevoegd of verbeterd, altijd inbegrepen.

De beste techniek en SEO

Altijd online
Wij verzorgen de hosting en back-ups. Wij zorgen ervoor dat jouw webwinkel altijd online is. Wij bewaken de winkelwagentjes, we integreren met betrouwbare betaalproviders. Met een uptime van 99,94%, een dagelijkse back-up en SSL-verbindingen bij check-out.

Razendsnelle pagina laadtijd
De gemiddelde laadtijd van Lightspeed webwinkels bedraagt 60 milliseconden. Dit is vele malen sneller dan Open Source systemen zoals Magento of Prestashop en andere SaaS-oplossingen. Een snelle webwinkel zorgt voor een betere gebruikservaring en leidt tot een betere vindbaarheid in de zoekresultaten.

480 medewerkers ondersteunen jouw webshop

Techniek & Support
Onze developers zorgen er 24/7 voor dat jouw webshop goed werkt, een snelle laadtijd heeft en met een top design voor de dag komt. Wij helpen niet alleen met de opstart, je kunt bij Lightspeed ook altijd terecht voor tips & adviezen om te groeien. Via live chat, telefoon of e-mail.
Onboarding & Partners
Verder hebben we onboarding programma’s en meer dan 150 aangesloten partners om je te helpen bij maatwerk en advies. Iedereen is er om jouw webshop succesvol te maken.

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .