Ik ben een retailer

Ik ben een retailer

Ontdek
Ik verkoop online

Ik verkoop online

Ontdek
Ik heb een horecazaak

Ik heb een horecazaak

Ontdek

Technologie voor het midden- en kleinbedrijf met grote ambities

Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties - beheer alles binnen één systeem

Kassasysteem

Met ons kassasysteem wordt voorraadbeheer intuïtief, gaat verkopen gemakkelijk, realiseer je omzetstijging en groei je jouw onderneming.

Loyaliteit & CRM

Geef je klanten een reden om terug te komen, met Lightspeed.

Diensten

Met geïntegreerde betalingen beheer je alle transacties vanaf één plek en verbeter je de beveiliging.

eCommerce platform

Bouw een mooie en converterende webshop, ook zonder technische vaardigheden. Beheer je voorraad centraal.

Je onderneemt veel gestructureerder op basis van cijfers. ‘Wat zijn de marges?’ en ‘Wat was mijn complete voorraad vóór de sale?’, zaken die voor ondernemers ontzettend belangrijk zijn. Je moet ondernemen op basis van wat je weet. Dit geldt niet alleen voor data, maar ook voor de administratieve handelingen. Als mijn boekhoudsysteem en Lightspeed goed met elkaar blijven communiceren, dan scheelt dat mij een hoop tijd.

Baskèts

Gebruiksvriendelijkheid is de sleutel tot snelheid. En dat vind ik het mooie van het systeem: we kunnen het systeem heel snel & makkelijk naar eigen hand instellen, zodat het voor ons eenvoudig in gebruik is & de snelheid bevordert.

Zuid

Met kleine iPods en betaaldevices kunnen wij overal in de openbare ruimtes met de gasten afrekenen.

Zoku

We moesten 3 magazijnen laten samenvallen in één voorraadsysteem - Daar is Lightspeed Retail heel sterk in. Het is heel belangrijk dat wij klanten op elk punt kunnen servicen door aan te kunnen geven welke producten we op voorraad hebben. Dit kunnen we nu makkelijk opzoeken zonder het magazijn in te hoeven lopen.

ETQ Store

Met zoveel locaties - en meerdere eigenaren - wilden we sowieso voor een kassasysteem in de cloud gaan. De horeca insteek van Lightspeed past goed bij ons.

De Pizzabakkers

Lightspeed heeft een overzichtelijke en duidelijke backend. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk: mensen zijn in no-time ingewerkt, wat het een eenvoudig en snel systeem maakt om te gebruiken in de winkel.

Things I like, Things I love

Lightspeed biedt de mogelijkheid om alle locaties en personeel onder één dak te beheren wat orde en rust in de gezonde chaos geeft.

Poké Perfect

Heb je vragen?

Wil je jouw eerste bedrijf openen? Heb je er al één (of twee of tien)? Bel ons en we geven jou de juiste oplossingen.