• Afbeelding

  • Video

Piggy Loyalty

Piggy is het grootste loyaliteitsplatform van Nederland. Piggy faciliteert een op maat gemaakt loyaliteitsplatform inclusief een automatisch klantenbestand, e-mailmarketing campagnes en cadeaukaarten.

“Onze technologie is ontworpen om u te helpen bij het opbouwen van een sterkere band met uw klanten.”

Uitgebreide beschrijving:

Piggy is het meest toonaangevende loyaliteitsplatform ontworpen om directe groei te realiseren in elke branche, vereniging of franchise. Al meer dan 3,000 ondernemers maken gebruik van Piggy.

Onze focus is het faciliteren van een op maat gemaakt loyaliteitsplatform voor onze klanten met oog op klantenbinding. De kracht van het platform is een combinatie van de verschillende tools om een unieke ervaring te creëren, waardoor de klant zich gewaardeerd en verbonden voelt.

Het platform verhoogt de klantenbezoeken door het ontwikkelen van een aantrekkelijk merk, het aanbieden van unieke beloningen en tot slot uw klanten de kans te bieden om te sparen voor leuke acties. Piggy genereert onmiddellijke verandering in uw consumentengedrag.

Piggy is makkelijk te bedienen. Het biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het koopgedrag van uw klanten. De statistieken en data-analyses helpen u de gewoontes te begrijpen en met de tools kunt u daar makkelijk op inspelen.

“Piggy analyseert en segmenteert klantgegevens, zodat u inzicht krijgt in de behoeftes en gewoontes van de klant om daar vervolgens op in te kunnen spelen.”

Over ons:

Piggy is met 1.065.803 actieve gebruikers het grootste loyaliteitsplatform van Nederland. Gedreven door innovatieve technologie, heeft Piggy een loyaliteitsplatform ontwikkeld voor retailers om de bezoekfrequentie van klanten te vergroten door een unieke ervaring te creëren.

Daarnaast vinden wij het gemak van de ondernemers van groot belang. Een goed voorbeeld hiervan is de integratie met Lightspeed.

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie: Loyaliteit

Product: Retail