BramR i.s.m De Kassaman

Integraties BramR i.s.m De Kassaman
  • Video

BramR door De Kassaman

De 1.5 meter economie wordt ons door het Covid-19 virus opgedrongen. Met onze QR bestelmethode heeft u een oplossing in handen om met zo min mogelijk looplijnen maximale omzet te halen. De QR-bestelmethode is een beproefd product en al operationeel voor het Covid-19 virus. Als de gast kan bestellen en betalen wanneer hij wil hoeft alleen de bestelling nog maar geserveerd te worden of afgehaald nadat automatische sms is verstuurd.

Daarnaast heeft deze werkwijze natuurlijk nog veel meer voordelen:

  • Een oplossing voor drukke momenten. Zit het terras opeens vol? Geen probleem, er zal gewoon besteld worden door uw gasten.
  • Maakt werken in de bediening leuker. Interactie met gasten is dé reden om in de bediening te werken.
    Regelmatig zorgt drukte ervoor dat er geen tijd is om je gast te spreken. De focus ligt dan bij het opnemen van bestellingen en betalingen afhandelen.
  • Wij leveren het compleet werkend op. De koppeling wordt door ons ingesteld en je krijgt uitleg.

Over De Kassaman

Al vele jaren ondersteunt De Kassaman met veel passie klanten in hun zoektocht naar een nieuw kassasysteem. Of het nu gaat om een 3-sterrenrestaurant of een gezellig café, elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen eisen en wensen en verdienen elk persoonlijk advies en implementatie op maat! Onze passie is om uw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat u zich volledig kunt concentreren op wat u drijft. De Kassaman heeft een langdurige samenwerking met Lightspeed en is Platinum partner met honderden tevreden klanten door het hele land.

Over Bramr

Door heel Nederland werken een groot aantal horecagelegenheden al twee jaar met bestel- en betaal oplossingen van bramr. Campings, beachclubs, restaurants, allerlei varianten hebben bramr geïntroduceerd aan hun gasten. Breng gastvrijheid naar een nieuw level: laat je gasten op hun eigen tijd bestellen en betalen.

Categorie:
Online bestellen
Product:
Restaurant