Waiterz

Integraties Waiterz
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Waiterz

Waiterz integreert volledig met je Lightspeed kassa! Bestellingen vanuit je terras (QR), afhaal of bezorging, roomservice, vakantiehuis en meer. Het volledige bestel proces is geïntegreerd met je kassa. Waiterz heeft zich gespecialiseerd in de integratie met Lightspeed (L en K serie), de menuopbouw, voorraadbeheer, omschrijvingen, plaatjes en meer worden in 1 klik overgenomen in jou online menukaart. Deze flexibele en interactieve menukaart is geheel in te richten naar jouw huisstijl. Er zijn een tal van opties om aan elke wens te kunnen voldoen om zo het bestel proces optimaal te laten verlopen.

  • Volledig geïntegreerd, online menukaart vanuit de kassa
  • QR bestellen, takeaway & delivery, roomservice en meer, direct afrekenen of op rekening
  • Volledig in te richten in jouw wensen en huisstijl met 10-tallen opties
  • Extra functionaliteiten zoals SMS, voice calls, buffet ordering

Wij helpen de horeca en gasten met een makkelijk & snel bestel proces. Gasten kunnen makkelijk, zonder App, bestellen en betalen zodat er een optimale klantbeleving ontstaat en een maximale omzet gehaald kan worden met zo weinig mogelijk kosten.

Onze expertise en ervaring zijn ver ontwikkeld. Net als onze technologie. Onze specialisten weten wat voor jou belangrijk is. Vanzelfsprekend dat wij ook voor jouw horeca-onderneming een passende oplossing hebben. Wij zijn er voor de toekomst van jou en gaan graag voor jou aan de slag. Wij weten van aanpakken, precies waar de horeca om vraagt! Korte lijnen, flexibel en heldere afspraken.

Categorie:
Online bestellen
Product:
Restaurant