Formitable

Integraties Formitable
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Afbeeldingen

Formitable

  • Synchroniseer je reserveringen met Lightspeed.
  • Werk gemakkelijk realtime, blijf de hele dag boekbaar en zie wat gasten de vorige keer besteld hebben!
  • Met de integratie tussen Formitable en Lightspeed ben je tijdens servies nog maar met één scherm bezig, sla je automatisch de bon op bij de reservering en bouw je een waardevol gastenbestand.

“Meer last-minute reserveringen en meer kennis van je gasten!”

Uitgebreide beschrijving:

Formitable synchroniseert je reserveringen met Lightspeed. Open je een bon in Lightspeed, dan wordt de reservering automatisch ingecheckt. Wanneer je de bon uitdraait, wordt de tafel weer vrijgegeven en de bon opgeslagen bij de reservering. Zo kun je makkelijker live werken, blijf je de hele avond realtime boekbaar via je website en verrijk je jouw gastenbestand met waardevolle data.

Met Formitable creëer je een unieke reserveer-ervaring via je eigen website, werk je slimmer en optimaliseer je elke avond je bezetting. Formitable is er om jou te helpen je bedrijf te laten groeien. Daarom hebben ze een nieuwe en betere manier gecreëerd om je gasten te bedienen.

Formitable is gratis te proberen, eenvoudig in te stellen en integreert met een scala aan hospitality tools en marketing partners zoals Airbnb en Google. Met de unieke overstapservice kun je binnen no-time aan de slag!

Over ons:

Met Formitable creëer je een unieke reserveer-ervaring, werk je slimmer en optimaliseer je elke avond je bezetting.

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Reserveringssystemen
Product:
Restaurant