Een iPad kassasysteem
voor een betere
customer experience

Ontdek hoe een iPad POS kassasysteem, speciaal ontworpen voor de horecabranche, ervoor kan zorgen dat jouw restaurant of café er met kop en schouders bovenuit steekt.

Zet die extra stap

Met een iPad in de hand, kun je overal je gasten tot dienst zijn. Aan tafel, bij de bar, de balie of op je terras, waar ze ook zijn je kunt probleemloos bestellingen opnemen en afrekenen.

Verbeter de communicatie
tussen keuken en bediening

Het maakt niet hoe geweldig je locatie of je menu is, als je personeel niet gestroomlijnd samenwerkt steven je op problemen af. Een restaurant iPad kassa elimineert het risico van miscommunicatie tussen bediening en keuken. Doordat bestelling automatisch verzonden worden van tafel naar de keuken of bar verminderd dit het aantal fouten aanzienlijk.

Verhoog omzet
en de totale winst

Niemand houdt van wachten. Met een iPad kassasysteem in de hand, is jouw bediening een geoliede machine wanneer het aankomt op bestellingen opnemen. Jouw gasten hoeven niet bang te zijn dat de serveerster of barman hen vergeet. Met één druk op de knop komt de bestelling door en zelf in te stellen meldingen zorgen voor tevreden klanten, verhoogde tafelomzet en natuurlijk uiteindelijk meer verkoop.


“Wat we top vinden aan Lightspeed is de optie om 'modifiers' toe te voegen aan elk product. We kunnen beginnen met een basis hamburger en selecteren dan of deze rood, medium rare, well done of crispy moet zijn.”

-Jason Rowe, managing director van Rub Smokehouse and Bars


Pas je kassasysteem aan
zoals jij dat wilt

Snel je tafelindeling wijzigen, omdat er een grote groep gereserveerd heeft? Of gemakkelijk gerechten aanpassen naar wens? Gasten zelf laten bepalen hoe ze de rekening bepalen? Een iPad kassasysteem gaat je helpen bij alle verzoeken die je van jouw gasten krijgt.


"Geweldig dat ik zelf specifieke rapporten kan uitdraaien binnen een geselecteerde tijd en datum."

-Sefi Amir, mede-eigenaar van Lawrence.

Geef je medewerkers kennis in handen

Een goed geïnformeerde bediening zorgt voor meer bestellingen. Versterk je serveersters, barpersoneel en obers met de informatie die ze nodig hebben om alle vragen te beantwoorden die gasten kunnen hebben. Geef hen iPads in handen, zodat ze in één oogopslag op de hoogte zijn van het menu en de wijnkaart.

Betrouwbaar en veilig

Jouw bedrijf brengt brood op de plank, het is dus niet meer dan normaal dat je er zeker van wilt zijn dat je op volle kracht draait. Lightspeed’s restaurant iPad kassa laat jou nooit in de steek, of je nu met een stroomuitval te maken hebt of dat je internetverbinding eruit ligt.
Wanneer het om veiligheid gaat, behoud volledig controle over wie toegang heeft tot je bedrijfsgegevens. Je kan op elk moment, vanaf elke plek, vanuit de back-end jouw security settings aanpassen.

Maak beslissingen op feiten

Wanneer het aankomt op het runnen van een bedrijf, moet je precies weten wat werkt en wat niet. Of dit nu om een gerecht gaat, een werknemer of een betaalmethode. Onze real-time rapportage is overzichtelijk en toont complexe gegevens op een eenvoudige manier, zodat jij direct ziet waar je actie op kunt ondernemen.