Persoonlijke support van
een team dat voor je klaar staat

Onze technologie komt met een fantastisch team. Want de support die je krijgt bij een kassasysteem is wat ons betreft net zo belangrijk als de software.

Hier spreek je met mensen,
en dat merk je

Stel je die ene vriend voor die altijd voor je klaarstaat en precies weet wat te doen als het allemaal tegenzit. Stel je nu voor dat deze vriend een headset draagt en alles weet van kassasystemen.

Gebruiker van Gummi Boutique

"William is de beste tech support waar ik ooit contact mee heb gehad (hij heeft ons meerdere keren geholpen). Geef hem alsjeblieft een bonus en een promotie."

Gebruiker van Goodfeet

"Vanessa was heel behulpzaam en heeft veel tijd en moeite gestoken in het vinden van een oplossing voor m'n probleem. Ze werkte goed samen om erachter te komen wat de beste oplossing was voor mijn situatie. A++"

Gebruiker van Snowfit

"Tatiana loste niet alleen het probleem snel op, maar wees me ook op andere manieren om producten te uploaden die mijn leven zoveel makkelijker gaan maken in de toekomst. Eersteklas service 10/10."

Onze hoogste prioriteit:
jou draaiende krijgen.

Onze software staat bekend om het gebruiksgemak, maar zoals met ieder nieuw systeem valt er een heleboel te leren en ontdekken. We bieden virtuele groepstrainingen aan én een persoonlijke onboarding om je alle ins and outs te leren en al je vragen te beantwoorden.

Er staat altijd een expert
klaar om je te helpen.

Een product is zo krachtig als de support die erachter zit. Ons team staat 24/7 voor je klaar, en hangt niet op totdat het probleem is opgelost.

Verwacht regelmatige
check-ins.

We willen het beste voor je! We lanceren regelmatig nieuwe tools en functionaliteiten, en ons customer success team zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van deze laatste ontwikkelingen.

Meer hulp nodig? Dit zijn de mogelijkheden.

Demo's

Pak een stoel en luister naar onze experts die je het hele systeem uitleggen.

Community

Stel vragen, krijg antwoorden. Communiceer en deel tips met andere ondernemers zoals jij.

Help Center

Meer een doe-het-zelver? Vind alle antwoorden op je technische vragen in ons Help Center.

Neem contact met ons op!

Bel, mail, stuur een postduif of kom langs, we staan 24/7 voor je klaar.