Het kassasysteem verkozen door slijterijen.

Alle nodige tools om jouw onderneming te doen groeien.

Avini

Gebruikt Lightspeed Retail sinds 2017.

Avini

Gebruikt Lightspeed Retail sinds 2017.

Het kassasysteem verkozen door slijterijen.

Alle essentials voor jouw slijterij in één kassasysteem

Met Lightspeed heb je zicht op alle aspecten van je slijterij. Je weet waar klanten naar zoeken, biedt excellente service en laat zo jouw bedrijf groeien.

Volg je verkoop en verhoog de omzet

Geïntegreerde verkooprapportages

Volg je verkoop en verhoog de omzet

Trends in verkoop blijven zelden constant; het hele jaar door kunnen ze sterk veranderen. Door je verkoop van een bepaalde periode te volgen heb je beter zicht op wat goed verkoopt en kun je de voorraad hierop aanpassen.

Beheer de voorraad met handige tools

Voorraadmanagement

Beheer de voorraad met handige tools

Organiseer voorraad in categorieën zodat je in het vervolg items sneller terug kunt vinden. Of je nu items in pakketjes of juist lost verkoopt, je voorraad past zichzelf automatisch aan bij iedere verkoop.

Zicht op jouw vergunningen

Slijterijvergunningen

Zicht op jouw vergunningen

Met Lightspeed staat alle informatie over jouw vergunningen op een rijtje. Ook heb je een duidelijk overzicht van je openstaande facturen en kun je snel betalingen verwerken met reeds opgeslagen creditcards.

Wijnhuis Heemstede over Lightspeed

Ons kassasysteem in de praktijk

Wijnhuis Heemstede over Lightspeed

‘’Als de voorraad in de winkel op was, liep dat niet gelijk met de webshop. Klanten probeerden dan via de webshop een product te bestellen dat eigenlijk niet meer op voorraad was.’’ Met de automatische synchronisatie van Lightspeed Omnichannel was dat probleem vrijwel onmiddellijk opgelost. ‘’Als de voorraad (van een product) op is, kan ik het product gewoon uitzetten.’’

Het is enorm handig om te weten hoe goed we het doen vergeleken met de maand ervoor, of dezelfde maand vorig jaar. Ik kan in één oogopslag zien dat wij 30% zijn gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Ook kan ik per product kijken welke nou écht de bestsellers zijn. Ik wil op elk moment van de dag weten waar ik sta, zowel online als in de winkel.
Carl Parkin Rebel Wines

Praat met een expert

Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).