Geen logistieke zorgen meer met Lightspeed

Van het verwerken van orders tot aan de levering en het retourmanagement. Koppel je Lightspeed webshop aan jouw e-fulfilment partner.

Koppel eenvoudig met jouw Lightspeed e-fulfilment partner

Orders en retouren worden automatisch gesynchroniseerd. Start vandaag met e-fulfilment.

Opslag en voorraadbeheer

Run een succesvolle Lightspeed webshop vanuit kantoor of huis. Geen zorgen en kosten meer over opslagruimtes en voorraadbeheer.

Verzending

Vandaag besteld, morgen in huis? Onze e-fulfilment partners zorgen voor een snelle levering. Met standaard cut-off tijden tot wel 23.00u.

Klantenservice

Met een klantenservice via je e-fulfilment partner krijgen je klanten direct antwoord op vragen over hun orders. Daarnaast verhoog je het serviceniveau van je online business.

Orderpicking

Je hoeft niet langer zelf orders te picken. Je e-fulfilment partner draagt volledige zorg voor het verwerken van jouw orders.

Onze selectie van de beste e-fulfilment partners

E-fulfilment is een verzendmethode waarbij webwinkeliers de verwerking van hun orders, van voorraadbeheer tot verzending, volledig uitbesteden. De e-fulfilment partner heeft de volledige zorg over het orderpicken, het verzenden en het retourmanagement van jouw orders.

e-fulfilment-partners-02

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is een verzendmethode waarbij webwinkeliers de verwerking van hun orders, van voorraadbeheer tot verzending, volledig uitbesteden. De e-fulfilment partner heeft de volledige zorg over het orderpicken, het verzenden en het retourmanagement van jouw orders.

e-fulfilment - het proces

Het e-fulfilment proces

Stap 1: Je klant koopt op je webshop.
Stap 2: De order wordt automatisch doorgestuurd naar je e-fulfilment partner.
Stap 3: Je e-fulfilment partner pakt je order in en verzend deze.
Stap 4: De order wordt afgeleverd bij je klant.

Geen logistieke zorgen

Geen logistieke zorgen

De logistieke afhandeling wordt volledig geregeld door je e-fulfilment partner. Je hebt dus geen omkijken naar het verpakken, het verzenden of het retourneren. Na het aanmaken van een Lightspeed demo-account kies je de E-fulfilment partner waar jij mee wilt werken. Vervolgens worden alle orders automatisch doorgestuurd vanuit je webshop. Je kunt vandaag nog starten met het uitbesteden van je fulfilment!

Een breed assortiment

Late cut-off tijden

Voor 23:45u besteld, morgen in huis? Of bezorging op zondag? Het is mogelijk bij onze e-fulfilment partners. Zo biedt je je klanten nog meer gemak en service waardoor ze graag terugkomen naar jouw webshop. Daarnaast kan een late cut-off tijd je ook onderscheiden van je concurrentie waarmee je je omzet kunt verhogen.

De voordelen van e-fulfilment

Lightspeed dropshipping pakket: Set-up, installatie en inrichting voor slechts € 499.
Start uw gratis proefperiode en vraag naar Lightspeed Services.

Dropshipping schoenen

Flexibel

Wanneer je je opslag en verzending uitbesteedt, ben je niet gebonden aan een vast kantoor of locatie. Daarnaast kan je meer tijd besteden aan de groei van jouw webshop.

Geen opslagkosten

Geen opslagkosten

Het uitbesteden van je verzending betekent dat je geen tijd, geld en moeite meer hoeft te steken in de opslag van je voorraad. Naast de kosten voor de opslagruimte, bespaar je ook kosten op het personeel om je orders in te pakken en te verzenden.

Goedkoper verzenden

Goedkoper verzenden

E-fulfilment partijen kunnen namelijk door hun grote verzendvolume lage verzendtarieven afdwingen bij grote verzendpartijen zoals PostNL en DHL. Hierdoor kunnen zij jou een goedkoper tarief per pakket bieden, dan wanneer je zelfstandig een verzendtarief onderhandeld.

Vandaag starten met e-fulfilment?

Start je gratis proefperiode en bekijk onze e-fulfilment partners.

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .