Ben jij succesvol op Instagram?
Zet dan de volgende stap.

Zou het niet top zijn als al jouw volgers tevens jouw klanten worden? Dat elk ♥om te zetten is in € ? Jouw instagram-account is geld waard. Heb jij een hart voor ondernemen? Open dan een webshop via Lightspeed eCom.

Zet ♥ om in €

Zou het niet top zijn als al jouw volgers, ook jouw klanten worden? Dat elk ♥ om te zetten is in € ? Jouw instagram-account is geld waard. Heb jij een hart voor ondernemen? Open dan een webshop via Lightspeed eCom.

Net zo easy als Instagram

Fotografeer en verkoop je eigen spullen
Een foto uploaden, bewerken, voorzien van een omschrijving en # en klaar! Precies zo gaat het eigenlijk wanneer je een webshop hebt. Fotografeer het product, upload de foto, schrijf een leuke productomschrijving, voeg tags toe en plaats het product op je webshop.

Geintegreerde blog met Lightspeed

Trek bezoekers naar je webshop

Blog en video’s
Hoe je volgers krijgt hoeven we jou niet uit te leggen. Maar hoe zorg je ervoor dat je webshop goed gevonden wordt in Google? Gelukkig heeft Lightspeed daar al aan gedacht, boost je SEO door unieke productomschrijvingen, kies zelf de url’s, maak gebruik van Rich Snippits, video’s en je eigen blog!

Word een e-commerce ondernemer!

Je hebt vast wel eens iets op Marktplaats verkocht. Het gaat gemakkelijk, maar het heeft niet jouw persoonlijke uitstraling. Je hebt vast wel eens een visitekaartje ontworpen. Mooi, maar lastig in te zetten voor online verkoop. Waarom pak je het niet professioneel aan? Open een webshop!

Lightspeed Design

Design & Mobile

Kies je eigen responsive design
We hebben meer dan 50 templates om uit te kiezen. Allemaal mobile responsive. Dus je webshop blijft mooi, ook wanneer je klanten via hun smartphone op de webshop komen.

Meer dan 10.000 ondernemers gingen je voor

Onze software is bedoeld voor serieuze ondernemers, bestaande winkels of boutique’s die online willen en slimmerts die van hun hobby hun beroep maken. Onze klanten lopen van it-girl tot keiharde handelaar. Van meubelmakers tot juweliers. Van smartphonehoesjes tot kledingmerken. Van bekende merken tot kleine retailers. Wat onze ondernemers ook verkopen, ze pakken het professioneel aan.

Voorbeelden bekijken van anderen?

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .