Je eigen kleding webwinkel beginnen?

Sluit je aan bij 10.000 ondernemers en start jouw succesvolle webshop bij Lightspeed!

Wij zorgen dat je kunt groeien op onze software.

✓ Kies uit de mooiste templates - die er ook goed uit zien op mobiel.
✓Betaal de laagste iDeal en PayPal-tarieven - vanaf 19 cent.
✓ Geen ingewikkelde installatie nodig - gebruiksvriendelijke software.
✓ Koppeling met meer dan 100 partners - zoals boekhoud en e-mailprogramma's.

Het design van je webwinkel

Het design van je webwinkel

Je wilt natuurlijk dat je winkel er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook dat hij qua uitstraling past bij jouw merk. Daarom is het belangrijk dat je e-commerceplatform direct aan te passen is aan je wensen. Doe het zelf met onze HTML-editor! Heb je hulp nodig? Onze helpdeskhelden staan altijd kosteloos voor je klaar!

De beste online etalage voor jouw kledingwinkel
Richt menu's in naar jouw producten. Voeg tot wel 10 foto's toe en activeer de zoom-functie voor optimale productpresentaties. Perfectioneer je webshop van bezoek tot check-out.

Functioneel en gebruiksvriendelijk
Een goede site is er één die lekker werkt. Lightspeed zorgt voor een snelle laadtijd van je pagina's. Veilige en makkelijke betaalmethoden. En een breed scala aan verzendmethoden.

Snel starten met online kleding verkopen

Snel starten met online kleding verkopen

Het creëren van een online winkel kan gepaard gaan met lange ontwerptrajecten waarvoor je vaak hulp nodig hebt van IT-specialisten. Maar is dat echt nodig? Nee, want met een gehoste e-commerceoplossing -zoals Lightspeed eCom- kun je in slechts enkele uren of dagen de markt op.

Alle producten direct goed in je webshop
Om snel van start te kunnen gaan wil je op een eenvoudige manier producten aan je winkel toevoegen. Dit gaat via de import/export-functie. Daarbij is het handig dat je direct alle beschikbare maten, kleuren, print en andere varianten kunt aangeven. Door productcategoriёn kunnen je klanten alle items van een specifiek merk zien of zoeken met geavanceerde filters. Je kunt er ook voor kiezen om productbundels aan te bieden. Een setje van een top en een rok. Of staffelkorting bij 10 stuks.

Lightspeed eCommerce klant - Bruut

Lightspeed staat altijd voor je klaar. Als wij een probleem hebben dan worden we gelijk geholpen en in deze tijd is het belangrijk dat problemen gelijk worden opgelost. Mietze Onderwater, eigenaresse sneakerstore Bruut.
Begin een blog

Begin een blog

Je verhaal je is business

Verbeter je vindbaarheid onder andere door de tekst op jouw website zo uniek en specifiek mogelijk te maken. Stem je content af op jouw product en doelgroep. Deel jouw verhaal in een webshop-blog. Rijke content noem je dat. Dat is niet alleen belangrijk voor de zoekresultaten op Google, ook bezoekers van je website lezen liever een originele tekst.

Deel je producten via social media

Maak het gemakkelijk voor je klanten om je producten via hun social media kanalen te verspreiden. Plaats social media buttons onderaan de productpagina’s en laat je klanten je producten promoten.

Opvallen tussen zoekresultaten

Opvallen tussen zoekresultaten

Dankzij rich snippets val je meer op tussen de zoekresultaten. Dat komt doordat er visuele elementen aan je zoekresultaten worden toegevoegd, zoals sterren en afbeeldingen. Daarnaast kan Google direct de prijs en reviews van het product tonen. Door de informatie vooraf val je niet alleen beter op, je krijgt ook meer relevante bezoekers in jouw webwinkel. Mensen kopen gerichter.

Verkoop in het buitenland

Verkoop in het buitenland

Als je internationaal wilt groeien is het belangrijk dat je winkel dusdanig is ingericht, dat je over landsgrenzen heen kunt verkopen. Met de juiste e-commerceoplossing hoeft de toegang tot internationale markten niet ingewikkeld te zijn.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .