Maatwerk op Lightspeed

Onze partners ontwikkelen custom webshops of
technische integraties voor jou!

Een partner voor elke uitdaging

Een partner voor elke uitdaging

Lightspeed eCom biedt ondernemers een platform waar je snel en eenvoudig een webwinkel mee opzet. Met het grote palet aan design thema’s heb je in een handomdraai een webshop met aantrekkelijke visuals. Ook heb je keuze om te linken met verschillende betaalproviders en verzendpartners om online klanten een uitstekende service te bieden. Maar wat als je jouw webshop wat extra’s wilt geven? Voor ondernemers die meer uit hun webshop willen halen, bestaat Maatwerk via Lightspeed. Werk samen met één van onze ervaren partners en creëer een webshop die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Werk waar je trots op kunt zijn

Werk waar je trots op kunt zijn

Niet alleen beschikken onze partners over ruime ontwerpvaardigheden, maar ook op het technische vlak presteren zij optimaal. Met hun uitgebreide kennis en ervaring over webdevelopment en -design zetten ze een professionele webshop in elkaar, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Het belangrijkste voordeel van maatwerk is dat alle aspecten speciaal voor jouw webshop gemaakt zijn. Dit betekent dat het design uniek en specifiek op jouw doelgroep gericht is. Daarnaast is het maatwerk ook een goede basis voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden.

Maatwerk voorbeelden

Op het Lightspeed eCommerce platform

Stapt u over naar Lightspeed?

Stapt u over naar Lightspeed?

Je bent uit je jasje gegroeid. Je wilt zelf sleutelen aan het design. Over de grens verkopen. Je bent klaar met oefenen en wil je aansluiten bij een professioneel retail e-commerce platform. Dat kan!
Ook bij je overstap kunnen wij zorgen dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt. Wij hebben een groot aantal partners welke klaarstaan om je te begeleiden met je overstap naar Lightspeed.

Onze Elite eCommerce Partners

Strategie, design, e-commerce en apps

Wij waren hier tevreden over, communicatie was goed en het werd snel uitgevoerd. We denken zeker dat jullie de expertise in huis hebben en de beloftes nakomen.” – Wenting Occasions

Maatwerk, koppelingen en buiten bestaande kaders denken 

Dotcommerce is oplossing gericht, technisch zeer kundig. Een dienstverlener die de lat hoog heeft liggen.” – Vindict.nl

Thema’s, maatwerk, design, en nog meer design

”Je voelt de betrokkenheid en hebt veel voordeel  van de grote ervaring met lightspeed webshops” – Bavaria NV

Custom designs, thema’s en maatwerkaanpassingen

We raden iedereen aan om met deze getalenteerde, ervaren en professionele jongens in zee te gaan. Shopmonkey maakt alle beloftes waar en onze shop ziet er geweldig uit. Veel dank!” – Beachim

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Wil je online gaan verkopen?

Je hebt geen technische kennis nodig om je bedrijf op te zetten. Lightspeed biedt gebruiksvriendelijke software en uitgebreide technische ondersteuning.

Wil je je bedrijf uitbreiden?

Verwacht je grote bestellingen? Lightspeed maakt het beheer van een webshop gemakkelijker. Grote merken als Heineken en Leica kiezen niet zomaar voor Lightspeed eCom.

Ambitieuze plannen?

Niet alle platforms zijn gelijk. Onze betrouwbare SaaS-oplossing biedt sjablonen die geheel naar eigen wens aan te passen zijn. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Succesvolle online bedrijven gebruiken Lightspeed eCom.