Maatwerk op Lightspeed

Onze partners ontwikkelen custom webshops of
technische integraties voor jou!

Een partner voor elke uitdaging

Een partner voor elke uitdaging

Lightspeed eCom biedt ondernemers een platform waar je snel en eenvoudig een webwinkel mee opzet. Met het grote palet aan design thema’s heb je in een handomdraai een webshop met aantrekkelijke visuals. Ook heb je keuze om te linken met verschillende betaalproviders en verzendpartners om online klanten een uitstekende service te bieden. Maar wat als je jouw webshop wat extra’s wilt geven? Voor ondernemers die meer uit hun webshop willen halen, bestaat Maatwerk via Lightspeed. Werk samen met één van onze ervaren partners en creëer een webshop die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Werk waar je trots op kunt zijn

Werk waar je trots op kunt zijn

Niet alleen beschikken onze partners over ruime ontwerpvaardigheden, maar ook op het technische vlak presteren zij optimaal. Met hun uitgebreide kennis en ervaring over webdevelopment en -design zetten ze een professionele webshop in elkaar, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Het belangrijkste voordeel van maatwerk is dat alle aspecten speciaal voor jouw webshop gemaakt zijn. Dit betekent dat het design uniek en specifiek op jouw doelgroep gericht is. Daarnaast is het maatwerk ook een goede basis voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden.

Stapt u over naar Lightspeed?

Stapt u over naar Lightspeed?

Je bent uit je jasje gegroeid. Je wilt zelf sleutelen aan het design. Over de grens verkopen. Je bent klaar met oefenen en wil je aansluiten bij een professioneel retail e-commerce platform. Dat kan!
Ook bij je overstap kunnen wij zorgen dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt. Wij hebben een groot aantal partners welke klaarstaan om je te begeleiden met je overstap naar Lightspeed.

Maatwerk voorbeelden

Op het Lightspeed eCommerce platform

Praat met een expert

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).