Exclusieve aanbieding: krijg tot 25% korting op Lightspeed eCom*

Bespaar nu

Lightspeed eCommerce Mogelijkheden

Voorraadbeheer

Import tool

Gebruik .CSV- of .XLS-bestanden om al je producten uit je vorige winkel te importeren. Zo kun je gelijk beginnen te verkopen.

Productvariaties

Creëer tot 100 varianten voor een productset met alle maten en variaties en stel prijzen in voor individuele varianten.

Retourneren

Laat klanten hun retouren verzenden en zie dat producten automatisch opnieuw worden toegevoegd aan jouw voorraad.

Productbeschrijvingen

Voeg productbeschrijvingen toe om bezoekers meer informatie over een product te geven. Dit zal jouw SEO ook direct helpen.

Categorieën

Maak productcategorieën aan die de navigatie op uw website bepalen en help klanten gemakkelijk te vinden wat ze zoeken.

Prijzen

Voeg prijzen aan je producten toe en in geval van een korting of sales actie ook de lagere prijs. De kostprijs die je invoert is voor de bezoekers niet zichtbaar.


Design

Theme store

Kies een thema voor jouw webshop in onze theme store en installeer deze zonder dat er technische vaardigheden vereist zijn.

Productfoto's

Toon al jouw producten in elke mogelijke hoek en gebruik de zoomfunctie om bezoekers een echt overzicht te geven van wat ze gaan kopen.

HTML- en CSS-editor

Wil je de webshop verder aanpassen dan het kiezen van een thema? Gebruik onze HTML- en CSS-editor en pas alle details aan tot jouw webshop zo uitziet als jij wilt.

Updates

Profiteer gratis van alle updates en geniet van een platform wat altijd up-to-date is.

Flexibiliteit

Schakel over van het ene design naar het ander zonder jouw productinformatie te verliezen. Test verschillende thema's, en kies wat het beste bij jouw merk past.

Navigatie

Gebruik duidelijke menu's, submenu's en productcategorieën die passen bij jouw assortiment, help klanten te vinden wat ze zoeken en vergroot jouw omzet.


Bestellingen

Orders verwerken

Lightspeed eCom is jouw orderbeheersysteem en geeft een compleet overzicht van alle verkopen.

Bestelstatus

In een duidelijk overzicht zie je de orderstatus, datum en tijd waarop de bestelling werd geplaatst, het ordernummer en het totale orderbedrag.

Exporteren

Bewaar de bestelgegevens in een CSV-bestand voor jouw administratie of importeer makkelijk nieuwe lijsten met producten.

Verzenden

Integreer met verzend partijen en stel verzendkosten in om het verzendproces soepeler te laten verlopen en ervoor te zorgen dat klanten hun aankoop op tijd krijgen.

Kortingen en promotie

Maak kortingen en promoties zoals 1+1 gratis rechtstreeks in het systeem aan en verhoog je winst terwijl je jouw stoffige voorraad kwijtraakt.

Checkout opties

Test verschillende checkout mogelijkheden en selecteer degene die het beste werkt om zo je conversie te verhogen.


Marketing & SEO

SEO optimalisaties

Ons platform is afgestemd op de richtlijnen van Google. Gebruik rich snippets, onze blogmodule, verbeterde URL-structuur, XML-sitemap en 200+ andere technieken.

Product tags

Gebruik tags om jouw producten te kenmerken. Zo weten de zoekmachines jouw assortiment beter te vinden.

Blog

Goede content op jouw site helpt jou met een goede ranking in de zoekmachines en verhoogt de interactie met jouw doelgroep. Je verhaal is je business!

E-Mails & newsletters

Stuur emails direct vanuit de backend of koppel met integraties zoals MailChimp, MailCampagnes, MailPlus, Newsletter2Go en meer.

Eigen SEO-URL’s

Bepaal zelf hoe de link naar jouw product eruit ziet, door zelf een URL in te stellen.

Social media-apps

Verbind jouw online winkel met jouw social media-accounts en deel je producten met al jouw volgers.


Rapportages

Opbrengstenoverzicht

Controleer de meest belangrijke cijfers en statistieken in handige en overzichtelijke grafieken. Dagelijkse omzet en totale omzet om snel te zien hoe jouw onderneming het doet.

Kosten

Winst maken is niet alleen geld verdienen. Met Lightspeed eCom kun je bijhouden hoeveel je uitgeeft, zodat jouw financiën in evenwicht kunnen blijven.

Conversiepercentages

Vergelijk het aantal online bezoekers in jouw webshop en zie hoeveel er een bestelling hebben voltooid om te zien of jouw winkel naar wens aan het converteren is.

Traffic

Van unieke paginaweergaven tot het aantal bezoekers, houd altijd de traffic in de gaten.

A / B testen

Test verschillende checkout opties en identificeer de manier die voor jouw klanten het beste werkt en de hoogste conversies oplevert.

Bouncepercentage

Bekijk hoeveel mensen jouw online winkel bezoeken en weer vertrekken zonder een aankoop te hebben gedaan. Pas jouw strategie aan en zie dit getal te minderen.


Internationale verkoop

Talen

Hoi! Bonjour! Hoi! Verwelkom jouw klanten in hun taal om hun ervaring te personaliseren en te worden beloond met meer verkopen.

Valuta

Bespaar jouw klanten ingewikkelde berekeningen die ervoor zorgen dat ze weggaan, stel de valuta in die bij de taalinstellingen hoort en maak hun koopervaring makkelijk.

Internationale verzending

Integreer met de grootste internationale verzend aanbieders, stel internationale verzendtarieven in en bezorg aan jouw klanten over de hele wereld.

Landen

Ontvang bestellingen van over de hele wereld of stel een lijst in met landen waarvan je bestellingen wilt ontvangen.

Klantenbestand

Met gelokaliseerde versies van jouw webshop vergroot je het bereik en bereik je online shoppers over de hele wereld.

Groot volume verkeer

Wij kunnen jouw traffic aan. Ook tijdens piekuren, grote acties en drukke periodes blijf je online met ons, hier zijn onze servers op voorbereid.


Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .