Eigen webshop bouwen

Een webshop bouwen. Wat komt er bij kijken?
Welke software past het beste bij jouw onderneming?
En welk design is het mooiste? Lees het hier.

Webshop bouwen

Webshop bouwen

Wat komt er bij kijken?
Sommige sites spreken van een 'droom'. Anderen noemen het een 'hobby'. Wij richten onze webshops op entrepreneurs, mensen die het professioneel willen aanpakken. Meer dan 8.000 Nederlandse ondernemers hebben bouwen hun webshop met Lightspeed.

Gebruiksvriendelijk en simpel
Professionaliteit in online ondernemen heeft niks te maken met de moeilijkheidsgraad van je webshop. Sterker nog, we hebben er alles aangedaan om onze webshop software zo simpel mogelijk te houden. In design en gebruiksvriendelijkheid. Zodat jij je kunt richten op de business en geen zorgen hoeft te maken om de techniek. Bovendien kun je ons altijd gratis bellen voor support.

Webshop software

Webshop software

Uitgebreid en schaalbaar
Veel online ondernemers die hun webshop gebouwd hebben moeten overstappen wanneer ze meer producten gaan verkopen of hogere omzet hebben. Bij Lightspeed zijn we berekend op groei. De webshop's die werken met onze webshop software hebben gemiddeld 20% meer groei in het eerste jaar. Mede dankzij de duidelijke en overzichtelijke manier van online zaken doen.

Koppel met integraties en partners
Maak gebruik van talloze marketing en SEO-tools. Koppel met conversieverhogende integraties. En maak het je zelf gemakkelijk door je boekhoudpakket te koppelen. Klik hier voor de Lightspeed App Store. Daarbij hebben wij een netwerk van partners klaar staan om te helpen bij maatwerk.

Webshop design

Webshop design

Kies je eigen stijl
In 2016 kun je echt niet meer zonder responsive templates. Je webshop moet er ook goed uit zien op mobiel of tablet. Online shoppen is niet alleen maar thuis vanachter de laptop of desktop. Consumenten winkelen overal. De templates van Lightspeed zijn hier op ingesteld. Kies welk thema het beste bij jouw webshop past en (ver)bouw zelf het design met de CCS/HTML-editor.

Probeer eCommerce nu

Gratis 14-daagse proefperiode

Bevestig dat de ingevulde informatie correct is en geniet van je gratis demo!

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .